Zopik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 takip ettiğim bir kaç domain var. hatta bir tanesi redemption period a girmiş durumda ve 10 günü fln var. domain delete olduğu anda bana haber verecek birşey var mı? yada internic, netsol gibi yerlerde hemen delete yazar mı? bazı yerler var domain boşaldığı anda senin için alan diye biliyorum ama hiç birini araştırmadım. adreslerini fln bilmem etmem ki birde epey bir para alıyorlar sanırım. bilmiyorum işte nası yaparım ? akıl fikir bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sen takip edecen, boşalır boşalmaz kapacan[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ewy o kadarını bende yaparım. biliyorum o kadarını yormasaydın kendini. eğer bunda da ns yönlenmesi gibi belli bir süre bekleniyorsa elimden kaçırma ihtimalimde var. o yüzden kesin gün saat dakika ya da haber edilmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Birkac domain registererin boyle hizmetleri var. Sanirim godaddy de veriyor boyle bir hizmet.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar