asdasdasd Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yeni astra aldım bal rengi pazartesi teslim fakat icine deri koltuk yaptırcam ne renk karar veremedim ne olsun sizce?
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Arabayla aynı renk yaptır. Fiyat olarak ne çıkardılar? 750 EU demişlerdi bize Opel Odak'tan. Haberin olsun eğer daha fazla fiyat biçildiyse kabul etme.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
asdasdasd Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 750 euro kac edio tam olarak bilmiorm ama zannediorm daha ucuz bi fiyat aldım.. 1 milyar a geldi deri koltuk.. Full aldım bari deri koltuk da olsun istiorm ama sarı renk fazla yakısmadı.. Siyah mı yaptırsam diorm?
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Evet daha ucuz seninki. Benim araba şimşek grisi. Aynı renk deri koltuklarda çok güzel duruyodu. Arabanın içi ne renkse öyle bişey yap sarı iyi durmadıysa. Ya içinde ya dışında bir uyum olsun yani..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Vodan şimşek grisi ne abi gri renge cool imaj vermek için mi :) basbaya beton grisi hehe[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 gri hos olmaz direk bej yaptır[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
asdasdasd Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 benim gonlum bej den yana ama genede kararsızım icindeki kumas doseme gri o yzdn gri koltuk yakısır diye dusnuorm
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Dyna, arabanın 4 ton grisi var :) Tam olarak hangisinden bahsettiğimin anlaşılması için onu eklemeliyim :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Öne çıkan mesajlar