pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Halil Mutlu dopingli cıkmış.Kendide doping li oldugunu ama farkında olmadan bi sekilde aldını soledi. Ne kadar ceza alacagı şu anda belli degil[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 defalarca dünya şampiyonu olmuş bir milli sporcunun farkında olmadan doping alması bana pek mantıklı gelmedi. son zamanlarda biraz fazla doping vs. olayına adımız karıştı ülke olarak.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 evet ya gerçekten bende baya üzüldüm. 2 yıl ceza alır diyolar. ama ben yinede inanmıyorum onun bilerek doping ilacı aldığına. inşallah 2008 olimpiyatlarında şampiyon olur hem (spor adına) ülkemize hem kendisine sürülen bu kara lekeyi temizler. en iyi cevabı insanlara o şekilde verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Evet dün akşam izledim farkında olmadan aldım fln dedi ama gerçekten pek inandırıcı değil. 2 yıl men cezası var. fakat olimpiyatlara 3 yıl war :) Hayırlısı olsun.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Son zamanlarda sporcularımızdaki doping olayları iyice arttı, demek ki Türkiye'deki doping sektörü dünyanın gerisinde kalmış ve yakalanmaya başlamışız.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 dusundurucu bir olay[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar