Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 o güzelim valde bağ korusunu ne hale getirmişler...küçüklükten beri gideriz...çok güzel bir piknik alanıdır fakat yobaz istilasına uğramış... adamlar 2 tanker su getirmişler abdest alınması için(tabiki üsküdar belediyesi) ses sistemi kurulmuş yarışmalar düzenleniyor ve küçük çocuklara hz. muhammedin karısının ismi felan soruluyor...ilahiler okunuyor...biz bira içerken tiptip bakılıyor.. bunlar bizi ilgilendirmez...beni asıl rahatsız eden bu kitlenin yarattığı çevre kirliliği...biz bir tane mendili bile unutmamak için ince tarama yaparken bu arkadaşlarımız plastik tabakları bardakları her türlü çöpü etrafa saçmakta hiç bir sakınca görmüyorlar...temiz bir ağaç altı bile kalmamış..yazık çok yazık... gezdim tozdum tavsiyemi yapıyorum zorda kalmadıkça piknik için en son tercih olmalı...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 biz izciler gitmiştik oraya. Güzel yer evet.[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 çamlıca çevresi genel olarak daha bi kapalı kesim artık.eskiden nasıldı bilmiyorum ama ben gidince rahatsız oluyorum .[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 muhafazakar insanlar biraz daha çoğunlukta o bölgede[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar