SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya arkadaşlar edebiytım kıttır..bizim senseinn hayatını azıcam acaba siz örenek bi kalıp yapsanız ben sadece oralara onun bilgilerini dıooldursam olurmu..ne olur çok acil yaa...[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Click Me :P Google'dan linkler...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya abijim googleda haleldemeidm..ne olur bi yardım[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 puaha bir sayfalık bişi falan olsa neyse ama biyografi diyince kitabımsı romanımsı şeyler gelio akla.. kimdir ki bu sensei bnm sensei mi acaba dicem ama onun biyografisi var zaten..[signature][hline]so smile for the king of loss feed from the juices bleeding from this cross.then tell me our lives mean more than this vain thirst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar