Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

renkli g9 ampul arıyorum...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bnm pederde arıodu bi ara ewdeki spotlar içn.Sanırım Topkapıda buldu,İstanbula gelirsen bi göz at oralara derim[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
Mesaj tarihi:
boyutu yaklaşık işaret parmağının 1-1,5 boğumu kadar falan.

teşekkürler herkese.

edit: eheh ibret olsun diye yukarda yazdığım süper ölçü birimini silmiyorum. 6-7 cm civarı boyu.

[Bu mesaj Zed tarafından 17 Haziran 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zed sana yaparım dicem öyle renklendiricek camdan bişiy ama boyaları bulmak uzun sürer ya:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
yok sağol zaten uğraşamam sanırım bununla. başka bi lamba alıp standart bi ampul kullanırım. ne bu ya? g9 neymiş?

teşkürler herkese, daha fazla aramayınız ampul falan.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Mesaj tarihi:
ııh onlarında etrafında renk veren bitane cam bişi var hem sinyalizasyon lambaları çalıcaksan yatın tepesindeki flaşörü çal daha shiny o.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
bi tanıdık 10dolara havalanlarındaki iniş pistlerinin kurşun geçirmez camlı flaşörlerinden almıştı. çok beyenmiştim bulursam bende alıcam hurdacılarda.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
  • Yeni Oluştur...