Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leader Ramen

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Kore usulü hazır soslu erişte.
Eet böyle bir olay buldum yakındaki bi markete gelmişti. Gittim aldım denedim. Böyle köpük kaplar içinde satılanları var paket içinde satılanları var ikisinin fiyatı aynı paket içinden çıkan erişte kapdan çıkanın 4 katı fazla o yüzden daha hesaplı:P (kaplar ısıyı çok iyi koruyo 2 saat soğumuyo kullanmıyorum zaten.) Ama pakette satılanların hepside biber aromalı yana yana yiyoruz valla:P

Gayet güzel bir olay. Kabın içine yada paketteki erişteyi bi kaba koyuyorsunuz üzerine içinden çıkan paket içindeki çorbayı döküyorsunuz ve üstünede gezdirerek kaynar su ekliyorsunuz. 3-4 dk içinde kıvama geliyo şahane bişi oluyo. Çubuklarıda var bunların isterseniz çubukları alıp onlarla yiyosunuz.
Karfurda var. Görürseniz alın gayet güzel.
Bütüngün bunlardan yiyorum ben evde yemek çıkmadığından varsa yoksa bundan yiyorum daha baymadı.

Tanesi 2,250ytl 1 tane paket olan ile rahat doyuyorum. Kaplı olanlar biraz pahalı ama paket halinde satılanların kabı olmadığından dediim gibi 4 kat falan daha fazla erişte var içinde daha fazlada çorbası var. (bide kapta satılan mantarlı ve tavukluyuda pakette satsalar.)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

yok paketi falan türkçe içinde zaralı olabilicek bitek sodyum l-glutamat var bu bi tür tatlandırıcı japonlar falan tuz olarak kullanıyormuş bu mereti. (bu kısmı ekşisözlükte gördüm) bu tuz gibi şey çok aşırı miktarda alınmadıkca sorun yok (bütün tuzluğu suya karıştırıp içmek gibi mesela)

İçinde öle acaip şeyler yok kurutulmuş domates soğan falan var erişte var bide[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

erişte yemem yiyenide sevmem :P[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sabah kahvaltıda yedim beğenmedim..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi mantı olcak uff ledır ramen fln yalan pff..[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...