Damn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bu soruyu nie mi sordum? Söleyeyim.2 gün önce bi cafeye gittim.İstanbulda bi cafe.. Bi adamın etrafında 2 3 kişi duruyor adamla konusuyor.Bende yanlarınıa gittim.Çünkü bi arkım ordaydı.Arkadasım: -"bak dedi bu adam istedigin server da (usko server ları) istedigin itemi satıyor" dedi bende: -"Nasıl satar o kadar itemi nasıl bulur dedim" arkadasımda: -"RealmLord varya GM onun arkadasıymıs"dedi ve devam etti "50 ytl karsılıgında istedigin itemi rol,roc +7 set,,,, istedigin seyi 50 ytl karsılıgında satıyor" dedi Dupe olmadıgını soledi adam ve bana kapora bırak Diez de sana istedigin itemi vereyim dedi.Şok oldum ve oyundan biras daha sogudum.
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bunu yapanlar besiktas'ta bir kafede degil umarım..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
SavagE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 free olan tüm oyunlar lamerlerle doludur. bunlarda düzgün oyun oynamaya çalışanlkarı sinir eder.
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Asıl ezikler böyleleri işte :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site
Damn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 beşiktas deil fındıkzade tarafları
marksman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bütün hevesim kaçtı ne zaman bu lamerliklere bi çare bulunacak
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hangi kafe birader bide adını bi şeettirirsen belki bizde bi şeettiririz.[signature][hline]unholy ownz u
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 şeettirme haso, direk aşittir yani sevab-ı icabında :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site
Öne çıkan mesajlar