moriteri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: elvyn, 14 Haziran 2005 22:43 tarihinde demiş ki: Adamın elinde esrar polis geliyor hoop ağzına atıyor yok abi ben çiğniyorum bulundurduğum falan yok yanlış anlama yani eheh. lmao[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kubar kokoin ve karbonat'ın ısıtılarak kimyasal yapısının bozulması sureti ile oluşturulan, tütün'ün içine katılarak kullanılan bir uyuşturucu madde. Kafası esrara benzer, fakat yapımı biraz zahmetlidir, işi bilmeyen birisi yaparsa kafa olarak boku çıkabilir yada hiç etki etmeyebilir. kullanmak serbesttir ama sırf kimden aldığınızı öğrenmek için sizi nezarete alabilirler..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 herkes sallıyo var ya... serbestmiş, peeh :D delil gösterin oolum. böyle şeylerle gelmeyin bana :p[signature][hline]Morotetori Kaitennage [Bu mesaj moriteri tarafından 14 Haziran 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 delile gerek yok içen adam usulünü bilir içmeyeni zaten ilgilendirmez...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bulundurmak yasak, cantada tasimak degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: dominic, 14 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bulundurmak yasak, cantada tasimak degil. cebe koysak :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Abi daha dalmayalım lütfen. üflentius'a döncek yoksa..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 50gr degil lan, baya bi az serbest.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yok bulundurmak yasak, sutle cikmek yasak degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 abicim önceki sayfada 5 yazacaktım ben ona 50 yazmışım kusura bakmayın:) canım çekti sanırım ondan öle yazdım :) bu arada amma üflenti pati varmış, herkesin bi fikri var :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: sheref, 14 Haziran 2005 22:46 tarihinde demiş ki: kubar kokoin ve karbonat'ın ısıtılarak kimyasal yapısının bozulması sureti ile oluşturulan, tütün'ün içine katılarak kullanılan bir uyuşturucu madde. Kafası esrara benzer, fakat yapımı biraz zahmetlidir, işi bilmeyen birisi yaparsa kafa olarak boku çıkabilir yada hiç etki etmeyebilir. kullanmak serbesttir ama sırf kimden aldığınızı öğrenmek için sizi nezarete alabilirler.. Hayda , uyuşturucu madde ise nasıl serbest oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 uyuşturucu kullanmak serbest değil diyen bir yasa söyler misin?? Satmak yasak diyen bir yasa var ama kullanmak yasak diyen bir yasa yok...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bulundurmak yasak, karpuzla yemek yasak degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: sheref, 14 Haziran 2005 22:46 tarihinde demiş ki: kubar kokoin ve karbonat'ın ısıtılarak kimyasal yapısının bozulması sureti ile oluşturulan, tütün'ün içine katılarak kullanılan bir uyuşturucu madde. Kafası esrara benzer, fakat yapımı biraz zahmetlidir, işi bilmeyen birisi yaparsa kafa olarak boku çıkabilir yada hiç etki etmeyebilir. kullanmak serbesttir ama sırf kimden aldığınızı öğrenmek için sizi nezarete alabilirler.. sıkma ya ehuehe[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 dom sakin =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 @ fistan nerede sıkıorum?? Kubar dediğiniz = Crack değil mi??[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Dominic bayaa ilginç alternatif öneriler sunuyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kokain'i manyak mı adam kubar yapmaya çalışsın. kim kaybetmiş kokain'i kubara çevirmeye ugrassın sheref..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 3 gram kokoin ile 40 gram karbonatı karıştırıp (rakamlar sallamasyon ama yakındır..) kokoinin 20de1 i fiyatına satmak zarar ettirir mi??[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ziyan etmem ben olsam para kazancam diye =P neyse ya. geçmiş olsun hocaaa...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sheref sen konunun detaylarına girme istersen.Millet yanlış düşünecek be:D Zati bu konunun kilitlenmesi yakındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tabi dikkatli olmak lazım bir yannış anlaşılma yüzünden dayak bile yiyebilirsin.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 benim bildiğim Alexi bu konuya bi kaç yorum yapmadan kitlemez. dominic önce davranırda kitlerse alexi açar yorumunu yapar yine derim ben euh[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: sheref, 14 Haziran 2005 22:59 tarihinde demiş ki: 3 gram kokoin ile 40 gram karbonatı karıştırıp (rakamlar sallamasyon ama yakındır..) kokoinin 20de1 i fiyatına satmak zarar ettirir mi?? sheref yanda vodka nasıl gider :D gerçi onlar senin gibi kafaya dikemezler ama :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 abi serbestse gideyim karakolun önüne çıkarayım sarayim polis abilerle takılalım gırgır şamata kafasını yaşıyalım :) saçmalık yani türkiyede taşımakta içmekte satmakda kılda yünde yasak fantezi peşinde koşmayalım ha bana kanıt gösterin bırakayım ucube yerlerde içmeyi milletin ortasında paf küf takılayim :) ayrıca kubar tanımlamalarıda efsane olmus kokain fln fsahfohas[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar