Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğum günü hediyesi yüzünden karakolu boyluyordum

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

@Huun güzel açıklamandan bişi anlamadım

kubar kırılıp tütün içersine saklanabilir...

Bitti..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 14 Haziran 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
ya polis para pesinde kosuyordu sen anlamadin ya da salliyorsun . kubar ne tutun ne aradaki farki bilmeyecek adam zaten polis olmaz .

Doğru baksana, tüm pati biliyo bi polismi bilemiyecek :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Sosyal ağlarda paylaş

evet belli bir grami var onun, yasak degil.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bir kere ot içse o adam orada reklam olur.. Kokusu var oyu var buyu var.
Hadi koku olmadı adam sigaraya baktığında rengini osunu busunu anlamıcak mı?
10 yaşındaki çocuğa göstersen ayırt eder, en azından bu tütün bu başka bişi der yani..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 14 Haziran 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sarın anasını satayım yasak değilmiş

şimdi bu haberi alan bi pati

-Pati: Murat olum esrar yasak değilmiş laan
-Murat: Harbimi sen yarım saat sonra bizim arka park ta ol tamammı..
-Pati: Ehe Tamam lan..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

işin türkçesi esrar, kubar, kokoin, morfin içmek yasak değil...
ama satmak yasak ve cezası çok büyük, cebinizde rakamlardan hiç emin değilim ama, 3 gram kokoin, 50civarı gram kubar, bi okadarda esrar taşımak serbest ama daha fazlasında karakola götürülür satıcımısın diye sorgularlar, sorgu sırasında sağlam dayak yersin sonra salarlar..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News| Blog
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

O günlerde gelir @ @
O
____/[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...