Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: unity100, 21 June 2003 00:17 tarihinde demiş ki: war 2 deki atmosfer, o muzikler o gaza getirici akis war 3 te yok. ben gecenin 2 sinde oynarken tuylerim hic inmiyodu diken dikendi hep o muzik yuzunden. gozumden yas geliyodu bana sorarsan war 2 hiç de güzel değildi. kötüydü bile diyebilirim. c&c gibi inanılmaz bişiden sonra war 2 aldım, 5. bölümde filan bayıp bıraktım. war 2 de human da orc da aynı şeyi yapıyodu zaten, bölümleri utanmasalar isimleri değiştirip düplike edeceklermiş. bide c&c nin müziklerinin yanında onun müzikleri konserden sonra midi dinlemek gibi oluyodu (c&c ile aynı zamanlarda çıkmalarına rağmen). hele fight&win&prevail diye bişi vardı süferdi :) şimdi ise tam tersi. war 3 ün hikayesi grafikleri vs. herşeyi süperdi. sonra generals aldım. bütün ırklardan 3 bölüm oynadım baydım :) eskiden westwood rule idi (bkz dune 2 c&c 1) şimdi blizz rule (bkz sc wc3)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 valla dediğim gibi c&c den sonra inanılmaz bayık gelmişti bende bıraktım. ilk war 2 oynasaydım belki severdim ama c&c....[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Wc nin 2d hali daha iyiydi demenin hiçbir mantığı yok.Aynı görüş açısı bile olsa lightning effect ve buna benzer 2d motorun sağlayamayacağı bir sürü olay var 3d de. Wc 2 deki gaz verici atmosferin Wc 3 te olmadığı doğru ancak ben yinede 4 tane ırk bulundurması nedeniyle Wc 3 ü tercih ederim. Hala bıdı bıdı myth demek ise sadece gülünç..[hline]Bunun sahibini öldürene para vercem lol
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Her şekilde AoK,AoM..vs yönetir :) Ben bir türlü SC ye ısınamamıstım o yüzden böyle söylüyorum,beni hep multi de yenmelerinden olsa gerek hehe[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 war3 için grafikler kötüydü deyin içime simedi deyin de oynanabilirlik kötü demeyin yav öle diyorsanız çok az oynayıp sıkılıp bırakmışsınızdır yoksa war2 ne kadar kolaysa war3 de o kadar kolay.
Öne çıkan mesajlar