Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter Pet Skilleri

Delidumrul

Öne çıkan mesajlar

said:
eradicator, 16 Haziran 2005 18:34 tarihinde demiş ki:
hinterlands de bi kurt var onla oynayın sprint falan bi sürü şey öretiyo sonra gidip istediginiz hayvanınıza öretirsiniz.

Hinterland nerede oluyor bir de ally mı horde yeri mi ?

Bir de kurtun adı ne ?

Edit: Kurt şunlardan biri mi ?

1) Frostwolf Bloodhound
2) Silvermane Wolf
3) Vilebranch Raiding Wolf
4) Vilebranch Wolf Pup
5) Wolf ( :P Walla öyle yazıyor)
6) Wolfie

Thottbot'tan baktım Hinterlands'deki kurtlar bunlar...

[Bu mesaj kfg tarafından 16 Haziran 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hinterland lvl 40 civarı contested bölge, (tarren mill in ilerisi hinterlands ın üstünde kalıyor mekan olarak) yeni patch le horde base ide geldi sanırım oraya. hemen her köşede gezen beyaz kurtlar var onları dio heralde arkadas, ama lvl 40 a gelene kadar zaten biçok hayvan tame edip herseyi ögrenmiş olursunuz gibi çoktan.[signature][hline]EU - Burning Legion
OmeN

[Bu mesaj OmeN tarafından 16 Haziran 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
leandros, 16 Haziran 2005 03:54 tarihinde demiş ki:
belki biraz komik bi soru olcak ama ilkkez hunter kasıorum ve bu train olaını çözemedim charım şuan lvl8 fakat pet train edemiorum...pet trainerlarda rank3 ten başlıor delirmek üzereim acil yardım lütfen...:(

yoo kardeşim hiç komik diil
şöyle söliyim
lvl 10 olmadan bi pet i taim edemessin o yuzden sen bu skilleri simdilik dusunme
sen bi pet edin
lvl al
ondan sonra skill lerle donatırsın
ii geceler
Sosyal ağlarda paylaş

yoo kardeşim hiç komik diil
şöyle söliyim
lvl 10 olmadan bi pet i taim edemessin o yuzden sen bu skilleri simdilik dusunme
sen bi pet edin
lvl al
ondan sonra skill lerle donatırsın
ii geceler

çok teşekkür ederim lvl11 oldum bile hayvanımıda aldım bütün sorunlarımı çözdüm huzurlu mutlu yaşıyorum:D ilgilendiğin için teşekkürler...[signature][hline]server: Draenor
name:Lothien
class:human paladin

server:Burning Legion
name:Gormon
class:dwarf hunter
Sosyal ağlarda paylaş

Bende birşey sorim hunter takılıyorum şuan şimdi ben 11 kedi tame ettim şuan 20 ben gidip lvl 20 bir başka beast tame etsem (kurt,kedi..) benım şuanki petimden dahamı sağlam olur onu merak edıyorum yani görüyorum lvl 60 hunter yanında barrensda gezen o aslan var o biraz kafamı kurcaladı böle bir limit varmı işte her 5 yada 10 lvlde pet değişimi gibi[signature][hline]WTB Healer -,-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...