MeSh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Geçen film kiralamak için gittiğimde raflarda gördüm. Oyuncu kadrosuna baktım.. (Sean Connery, Kevin Costner, Robert De Niro ve Andy Garcia) "Oha bu filmi nasil oldu da gözden kaçırdım!" dedim kendi kendime. Pati'de arattım orda da bulamadım.. Dün akşam izledim. Oldukça güzel akıcı bir film. Konu olarakta bir grup polis Al Capone'u tahtından etmeye çalışıyor. Bu arada film 1987 yapımı ve imdb'den 7.9 alarak en iyi 250 film arasından 250. sırada. Tavsiye ederim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Çok süper bi filmdi.İzleyeli bayağı oldu ama izlediğim filmler arasında hakkaten güzel bi yere sahiptir.Oyuncular yetiyor :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 [spo1=spoilş]bezbol sopasıyla kafa patlatma sahnesi süperdir[/spo][signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 2 gun once izledim , yeni konu acmayi planliyodum ki acilmis . izlemeyen varsa kesinlikle izlesin , hayran kalinacak bi film . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Hatta Amiga zamanında efsane oyunu vardıki saatlerimi geçirdim başında o vakitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 süfer filmdir nice zaman arayıp bulmustum cd sini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Sean Connery boyle baba rolunu benimseyip Kevin Costner la Al Capone yi tahtindan indirmeye calisiyor. 2 yetenekli aktor, biraz eski de olsa surukeyici bir film... Kisacasi yukaridaki yorumlara ben de katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar