tower Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 arkadaşlar benim lvl 49 bi mage char varmı mageden sıkıldım ve yeni bi assassin char açtım daha lvl 35 ona dagger arıyom ama param çok kısıtlı 3m yoktur bile ama belki elinde fazlalık olupta satmak isteyen arkadaşlar olabilir haber bekliyom[signature][hline]Name: ReViVeD Nation: El-Morad Clan: ----- Lvl: 3x Server: ares
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ekmek bıçaa +6/60 poyzın verem sana:p[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Sen bu topici buraya açmışın da. biri sanki seni uyaracakmış gibi geliyor. niyeyse :)[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hakkaten allah versin, mageden sıkıldıysan bundan da sıkılırsın kısa bi süre sonra :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bi sword breaker al +5 yap, o paraya ancak onu bulursun.
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Sana ucuz fiyata eski swordbreakerlarımı satabilirim.
Öne çıkan mesajlar