Slat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bunun çözümü nedir.. Yaklaşık 1 aydır falan task manager açamıyorum.. Eh windowsun olmazsa olmazlarından olduğu için eksikliğini hissediyorum baya. Yardım lütfen..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 belkide msconfig den kapattın oraya bak erci bakmışsındır ama ilk aklıma bu geldi olmasa windows cd sini tak ve onar yap veya program ekle kaldır windows bileşenlerinden lgili bolumu kaldır yeniden kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Öyle bir sorun değil malesef.. Şimdi ben ctrl+alt+del yaptığım zaman sanki açılmış gibi sağ altta simgesi çıkıyor ama ekranda gözükmüyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bende admistrator kappatı mı ne dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Buldum sorunun cevabını.. Başkalarına da lazım olur belki koyuyorum buraya.. Method 1 Click Start, Run, type gpedit.msc and click OK. Navigate to this path User Configuration Administrative Templates System Ctrl+Alt+Delete Options Remove Task Manager. Double-click the Remove Task Manager option. Set the policy to Not Configured. Method 2 Click Start, Run and type this command exactly as given below: (It may be better to copy and paste) REG add HKCUSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bu dedigini yaptım bu seferde sadece cpu kullanımı ve o grafikler gozukuo gorevi sonlandır fln yazan yer cıkmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 kurtçuk vardır bilgisayarında.. başlat > çalıştır > msconfig'den açılışta çalışan tüm programları kapatacaksın ya da güvenilir bir kurtçuk tarama programıyla temizleyeceksin. (bkz. spy sweeper)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ivor burayı dene..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar