daverc Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Arkadaslar dun aksamustu saat 6 sirasinda 1 yasindaki kedim balkondan atladi 7 kattan dustu, hemen veterinere yetistirdik gereken mudahaleleri yapildi , sag arka bacagin tamamen kirik oldugu anlasildi, aradan 24 saat gecmeden kirik icin birsey yapilmamasi gerektigini soyledi veteriner,suan hayati tehlikeyi atlatmis durumda fakat veteriner bacaga platin takilmasi gerektigini bununda ameliyatinin 450ytl yi bulucagini soyluyor, Ogrenmek istedigim izmirde bunu daha ucuza yaptirabilicegimiz bir yer veya hayvan hastanesi vb varmidir ? tesekkurler.[signature][hline]Yap yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 önce geçmiş olsun buyk kaza atlatmıişsınız kırık operasyonları oldukça zor ve maliyeti yuksek operasyonlardır.bu yuzden pek indirim yapmazlar fakat biraz uğraşırsan taksitlendirebilirsin.izmirde pegasus adında iyi bir hastane olduğunu biliyorum fakat ankarada yaşadığım için adresini bilmiyorum.staj başvurusu için nette çok aradım fakat herhangibir adrese ulaşamadım.bu durumda sana tavsiyem vakit kaybetmeden bu operasyonu bir şekilde yaptırman.geç kalırsan tedavisi daha zor ve acılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Tesekkurler.:)Dun aksam saat 6 gibi yapildi ameliyati ve platin takildi. birkac ay sonra platinin cikarilmasi icin ikinci bir operasyon lazimmis, ve platin cikana kadar mumkun oldugunca hareketsiz kalmasi lazimmis, ama 1 yasindaki genc bi kediyi ne derece hareketsiz tutabilirim bilmiyorum, simdilik 450 milyon bi maliyeti oldu, ama onemli olan kedim :)[signature][hline]Yap yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar