Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ...büyük ihtimalle xp'nin beceriksizliği bu ama mevcut programı (lifeview TVR) açtığım zaman görüntünün olması gereken kısım direk çöküyor, sadece panel kalıyor. Başka program önerebilir misiniz? Bir de öyle deneyeyim.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bende DScaler diye bi program var. pcnet dergisi cdelerinin içinde vardı. her türlü tv kartını çalıştırıyor.[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Teşekkür ederim Bu arada programı başka bir bilgisayara daha yükledim ve onda da (tv kartı yok uyarıları haricinde) verdi aynı hatayı.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bir dizi update yaptım ama yine de paklamadı. Yok bir değişiklik. DScaler ile de sadece video girişinden görüntü alabildim. Ayrıca anlayabildiğim kadar sadece anten ayarı yapabiliyor o program. Banaysa kablolu yayın gerekli.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 inndir.com dan aradım bi kaç program var ama shareware.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 MoreTv yi dene bi de, lifeview dan daha güzel görüntü veriyordu bende. hatta bi bakayım arşive varsa upload edeyim. aha da varmış http://rapidshare.de/files/2378267/MoreTV353TR.rar.html [signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 14 Haziran 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 MoreTV önerisi için teşekkürler. Biraz geç kaldım sanırım indiremiyorum ama elbet bir yerlerden edinip denerim.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Free ye tıkla biraz bekle indir. çalışıyor link.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 dscaler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Dscaler dan şaşma en iyisi o şuan[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Öyle yapıyorum ben de ama sanırım sinyal düşüklüğünden, hiç bir kanalı bulamıyor. Bir ara bilgisayarı salona taşıyıp çalıştırmayı denerim belki.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 tview418 adlı bir program kullanıyorum her windows'ta çalışıyor.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 tv kartını da değiştirdim, daha güzel bir program aldım. Fakat yine aynı mevzuu... Nedendir bilinmez. DScaler ile xbox oynuyorum. Ancak o işe yaradı. Kablolu yayından hiç bir şey yakalayamıyorum ama... Peh![signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar