Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dunyanın en iyi bateristi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cem aksel
[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair.

[Bu mesaj Head tarafından 24 Ocak 2005 11:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bi dk ya.. o listede terry bozzio var, dennis chambers yok?
terry bozzio göz boyacısı herifin teki. bi hızlı tom'lar arasında gidip geliyo diye suratını şekilden şekle sokan "ilginç" bi davulcu kendisi.

tutmadım o listeyi :)
Mesaj tarihi:
terry bozzio nasıl kötü
o liste rock ve progresif bateristlerinin bua rada
dennis chambers caz listesinde olması lazım

terry bozzio konusunda: adamın afrika ritmleri, aynı anda 4 ritmi çalması (Samba Ousado) falan ansıl kötü dersiniz anlamyıorum[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Mesaj tarihi:
bi videodan karakter yetenek tahlili yapanda ilk defa görüyorum
ben dennis chamber shakkında atıp tutuyomuyum burda? hayır, neden çünkü dinlemedim/izlemedim
ama bi buddy rich bi terry bozzio hakkında konuşaiblirim rahatlıkla, arşivleri var :P[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Mesaj tarihi:
eet bayağı iyi ama nedense dave weckl dinlerken "kendi" tarzını hissedemiyorum.. çoğu bateristi dinlerken "aha bu şu baterist" diyebilirsiniz, belirgin tarzları vardır.. ben dave weckl'da onu nedense hissedemedim.
Mesaj tarihi:
volfied dennis chambers izledin dinledin sen. niacinde çalan oydu.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Mesaj tarihi:
yapmayın, etmeyin, lars'a iyi baterist demeyin, piyasada ne adamlar var lars'ın "hö? abi adam aşmış napıyo bu" diyeceği. herşey bi yana trampeti fortluyo adam resmen.[signature][hline]-Old School Keşh-
  • Yeni Oluştur...