forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hoşgeldiniz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bu iş böyle olmayacak "pati gerçek üye belirleme kurulu" başkanı olarak olaya el koyuyorum. Sizi omomatik pempeyaz testine tabi tutcaz. Test zımbırmasyonu: ikinizde 50 m^3 hacimli kaplarda 4000 C lik su içine 500 kg omo atılmış fıçılara gireceksiniz. Oksijen tamamen boşaltılacak nefes alamayacaksınız 10 gün boyunca bir şekilde yıkanacaksınız *oraya karışmıyoruz pis herifler* sonuç: 10 gün sonra rengi atmayan gerçek zımbırtı olarak ilan edilecektir.. lütfen özele rüşfet ve illegal yazılar yazmayın test yapıyoz şurada... [signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< [Bu mesaj Zagg tarafından 13 Haziran 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
a-smurf-SW Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Nickimin sonunu değiştirdim: a-smurf-SW oldu[signature][hline]Öbür a-smurf 'le karıştırmayınız... Alıntıla
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sonunda sw yazısı olan harbici a-smurf dur :D Kendisini baska forumlardanda tanıom...[signature][hline] Alıntıla
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Kapatın konuyu gitsin derim ben : )[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Alıntıla
uncla Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hoşgeldin real.[signature][hline]silence.. Alıntıla
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Hoş geldin...[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Alıntıla
sheref Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bunlar iftiracı gerçek a-smurf benim hatta benim göbek adım smurf ismimde Arıza yani A-Smurf ama patentini alamadığım için başkaları kullanıyo :([signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Alıntıla
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Takma kafana arkadaşım. Forumda zaman zaman böyle tatsız gelişmeler yaşanıyor. Birisi de benim kullanıcı hesabımı hacklemiş benmişim gibi cevap yazıyor. Alıntıla
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: aquila, 13 Haziran 2005 01:55 tarihinde demiş ki: yillarca hergun tvde yayinlanmis kucuk mavi seyler nasil cok zor akla gelen ve yaratici bisey oluyo? and AQUILA strikes back !! güldürüp düşündürür...[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.