forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hoşgeldiniz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bu iş böyle olmayacak "pati gerçek üye belirleme kurulu" başkanı olarak olaya el koyuyorum. Sizi omomatik pempeyaz testine tabi tutcaz. Test zımbırmasyonu: ikinizde 50 m^3 hacimli kaplarda 4000 C lik su içine 500 kg omo atılmış fıçılara gireceksiniz. Oksijen tamamen boşaltılacak nefes alamayacaksınız 10 gün boyunca bir şekilde yıkanacaksınız *oraya karışmıyoruz pis herifler* sonuç: 10 gün sonra rengi atmayan gerçek zımbırtı olarak ilan edilecektir.. lütfen özele rüşfet ve illegal yazılar yazmayın test yapıyoz şurada... [signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< [Bu mesaj Zagg tarafından 13 Haziran 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a-smurf-SW Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Nickimin sonunu değiştirdim: a-smurf-SW oldu[signature][hline]Öbür a-smurf 'le karıştırmayınız... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sonunda sw yazısı olan harbici a-smurf dur :D Kendisini baska forumlardanda tanıom...[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Kapatın konuyu gitsin derim ben : )[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hoşgeldin real.[signature][hline]silence.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Hoş geldin...[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bunlar iftiracı gerçek a-smurf benim hatta benim göbek adım smurf ismimde Arıza yani A-Smurf ama patentini alamadığım için başkaları kullanıyo :([signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Takma kafana arkadaşım. Forumda zaman zaman böyle tatsız gelişmeler yaşanıyor. Birisi de benim kullanıcı hesabımı hacklemiş benmişim gibi cevap yazıyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: aquila, 13 Haziran 2005 01:55 tarihinde demiş ki: yillarca hergun tvde yayinlanmis kucuk mavi seyler nasil cok zor akla gelen ve yaratici bisey oluyo? and AQUILA strikes back !! güldürüp düşündürür...[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.