Berk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Selamlar Herkese; Bu uzun zaman önce Bonepartın fikriyle oluşan bir site web mani de benim bu sitenin. Şimdi site kuruldu etti iyi hoş velhasıl dbmizin - yemektarifleri - büyümesi gerekmekte bunu için şöyle birşey düşünüldü... İlk başvuran 10 kişi beta tester seçilecek bu ve kişiler yemek eklemek ve sitede bug varsa bana bildirme işini haleldecekler. Diyeceksiniz babnın hayrına mı yapıcaz bu işi yok hayır. her 50 yemek ekleyeen beta tester'a 1 adet pop3 email adresi verilecek domain üstünden. Site ayakta kaldıkça da sizin olacak o adres.... İlgilenenler burya yada icqma : 51082524 başvuraiblirler. Sofradan hep doymuş kalkmanız dileğiyle; Berk[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 tık tık ben eklerım ::) war baga tarif[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 tester 1 bulundu =) akldı 9 tane.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 8 olsun, ama vaktim az, ekledikçe eklerim arada. Ilgimi çeker yemek olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Kaldı 7 tane[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Siz ekleyin ben yaparım sonra da afiyetle yerim ;)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Profocio.net de ilk müşterisinin sitesini iftiharla sunar... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 az görmedim sitenin gelişimini Berk usta :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 bende diyorum neden böyle yavaş :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Ben de ben de.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ben yemekleri denerim ona göre eklersiniz siteye tarifleri.. yannız arsenik koymak yok.. olabilii ben de katılabilirim..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Walla hep böyle bişi de rol almak istemiştim. Gönüllüyüm. Afiyet Olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 gallant bana icqdan ulaşırsan sana olayı anlatacağım Bu arada 9 saat içinde 50 yemek submit edeilde beta testerlar gazı almış çalışıyorlar =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 gbone naaptın ay adamlar 40larda orclord geçicek şimdi 50 yi 100 yemeğe geçtik bu arada =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Yemeklerin resimleri olcakmı[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 olucakmı resimleri ? wala olmazsa olmaz bence (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Olmayacak nerden resim koyalım ? bu araa gururla belirtirim ki orc_lord %= yemeği geçmiş gitmiştir kendisine email hesabıda verilmiştir hemencecik... 119 yemek ve hala büyüyor...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Sonuçta diğer sitelerden bi farkınız olmalı böylelikle bir yerlere gelmeli diye düşnüyorum neyse yinede güzel fikir[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 500 tarif submit edersem bütün tariflerin Bonepart tarafından hazırlanıp Berk tarafından tüketilmesini talep ediyorum ödül olarak; çöp çekip tersini de yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 MrMedia zaten aslnda bi çaıdan farklıyız hani o sananın siteis giib profesyonel değiliz, amatörün sadece içerik sğalıyoruz bir nevi tariflerin tutulduğu bir depo gibi rating sistemi gibi güzellikler ekliyeceğim dha aklımda var en kısa sürede yapmaya çalışacağım bu dediklerimi.. Ayrıca 120 yemek oldu. Nefr ya bonepart yapmasın usta birisi yapsın ben yerim fena diil yemekler tatlılar vsvs =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 % tester daha arıyoruz yokmu isteyen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Gençler diyorum ki şimdi yemek tarifi eklerken aynı sayfada seçtiğimiz kategoride halihazırda bulunan yemekler de olur ise boşuna yeniden yazmayız diye düşündüm. Öte yandan, zaten direk ekleme olmadığı için, kullanıcı arayüzünde buna gerek olmayabilir, yetkililer eklerken kontrol ederler, böylece hangi tarif daha iyiyse o seçilip eklenir. Yani bu durumda gerek yok böyle birşeye, mesajı yazana kadar tezimi çürüttüm, çok kötü, daha destekli sallamalıyım, bu kadar çabuk gereksizliği kanıtlanamamalı önerilerimin hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Nefr şu ana okulda fianl bilgisayar sınavımı oluyoru mama önerini biliyorum oda aklmda ona güzle bi sistem düşünüyorumki ayşenin peynirli poğaçasıyla aysunun poğaçası aynı anada yer alsın userh angisini isterse onu eklesin ama o list olayına giricem merak etme sen[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Neyse, en azından geliştirilmeye açık bir öneriymiş, Berk ne güzel geliştirdin hemen bak =P Güzel olur farklı tarifleri olması aynı yemeğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Hmm bende katılabilirim :)[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar