Reignman40 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 detroitin sahası the palacenin anonsçusu (adını hatırlayamadım bilen warsa ltfen yazsın) gerçekten inanılmaz. adamın o kadar gzel bi ses tonu we konuşma üslubu warki dnkü maçta ki bruuuuuuus bouvın tony pağka ve çaaağınsi billıppps demesine hasta oldm bu adama zaten normal sezondaki bi boston detroit maçında hasta olmuştum bu gece dikkat edin bana hak vereceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 deeee-troit dedikten sora seyircilerin bi basketball diye haykırışı var ki beni benden alır. zaten detroit anonsçusu nba'in en iyi anonsçusu kabul ediliyo ki hakkını vermek lazım adam müthiş. rip rip rip hamiltoon ![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 top detroite geçtikten soora diiiiiiiiiiiiiiiiiiitroittt pistons baaalll dio aslında her neese adam bu gece yine sperdi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar