canjovi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Simdi ewt bastan soyligim ozendim ..... kiskandim lol su radyo olayni nasil yapiliyo birde ogrensem bende burdaki kanadaki "dude" lara muzik calsam fena olmaz dimi ? ama cektim Bonepart dedigi programi da nasil yayin yapicam birisi pm yada burdan yanitlarsa cok sevinirim (ayrintili bir sekilde olursa daha da guzel olur) ve ayri bir olayda benim www.107q.com benim favori "gercek radyo fm"indeki birkac seyleri fikir olarak sizlerede soylemek istiyorum... mesela saat 5te diyelim cd tatimi yapabilirsin yani orenk : cuma saat 5 te su groupbun su cd si nin ilk 3 sarkisi calinicak gibi cd tanitimi gibi preview yani neyse bukadar :)[hline]"rock'n roll'un rock u her yerde peki roll nerde?" Bob Dylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=30536 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 saol da .... verdigin linkteki , link kapali :)[hline]"rock'n roll'un rock u her yerde peki roll nerde?" Bob Dylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 yarın acılcakmıs ordakı bır sıte[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar