Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16 Haziran Perşembe - Paticik Pizza Hut Buluşması(bitti)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

said:
Grom_Hellscream, 16 Haziran 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
oylama yapıyorum arkadaşlar sansur olsun mu?

ultrapsycho arkadaşımız :D ben atladıktan snraki hali eşşeğin :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ha onu yazmayı unuttum ilk resim mandoo atladıktan sonra 2. deso atladıktan sonra bu arada ultra nın boxer nın hepsi gözüküo be[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan o uzun eşşekte ben olacaktım ki allah beaa ne yarardım varya hoppacık die atladınmı arı gibi uçarım ayı gibi zıplarım godummunu :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 16 Haziran 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
Ulan o uzun eşşekte ben olacaktım ki allah beaa ne yarardım varya hoppacık die atladınmı arı gibi uçarım ayı gibi zıplarım godummunu :)

senin telefon kapalıydı sabahtan beri arıoz o kadar geç kalkılır mı[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ulan o uzun eşşekte ben olacaktım ki allah beaa ne yarardım varya hoppacık die atladınmı arı gibi uçarım ayı gibi zıplarım godummunu :)

abi bu mesaj beni bitirdi ya hauheuehe a:D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Sosyal ağlarda paylaş

said:

hoca sen nerdeydin yaa.. bi sen eksiktin valla[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Kanka sabah arkadaşla uyandık ben erife bugun gunlerden ne lan dedım çarşamba dedi 3 e kadar uyudum bende..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...