Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16 Haziran Paticik Pizza Hut'ı Batırma Buluşması Resimleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
spidee bermudadaki resimleride koy[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
Ben ozur diledim zaugdan hatta kufur et bana dedim etmedi esaslı adam:P burdaki herkesden de teker teker ozur diliyorum okumadım gercekten ya da okudum dikkat etmedim bende emin degilim tekrardan ozur diliyorum... umaım affedersiniz...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
saol resimler için yiit.. spidee seninkileri de beklioz hoca[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
evet evet videolar nerde:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
oha video yu kim çekti[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
said:
Grom_Hellscream, 16 Haziran 2005 23:52 tarihinde demiş ki:
oha video yu kim çekti

zaugna sanırsam.. pizzahuta girerken miydi neydi..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
ben cektim su anda kendim açamadığım için chemical a yolluyorum, o upload edip link koyar buraya, quicktime istiyor galiba açmak için

o tiplere ben de öldüm, fazla kişinin dikkatini çekmedi galiba onlar=))[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
yok abi spirit kendinden geçmiş zaten boğanın üstünde sıcaktan :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
abi berbat bi host o ya allasen koymayın oraya:/ çok yavaş.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
Abi onları spoiler haline getirsem aynı anda hepsini birden yüklemeye çalışacak. Siz gene tıklayın tıkır tıkır.

@Chem

Photobucket'ı deneyeyim dedim, yarım saat upload edemedi. Ben gene imageshack'den devam ediyorum..[signature][hline]Click!
Penthesilea - Xaer_Aloneheart - Chiptech
Mesaj tarihi:
:) meslek sırrı[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
  • Yeni Oluştur...