ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Hımm, batırabildiğimizi hiç sanmıyorum açıkçası, 20 tane yicem hede hödö diyen adamlardan ses seda cıkmadı, fastreload büüyk bir sürpriz yaparak 16(17de olabilri hatırlamıyorum) pizza yiyerek bizi şoka uğrattı. Ben kendime hedef olarak 15i koymuştum, sonuncu da biraz kassam da ulaştım hedefime, 15 yapan bir kişi daha vardı galiba ama hatırlamıyorum kim olduğunu. Ta bursadan kalkıp geldi adamlar(=) ancak evi 2 adım olanlardan satış yaşadık, gerçi beklyirduk satış ama, yinew de üzücüydü(hele hele hep aynı kişiler satınca, insan artık listeye "gelmeyecek" önekiyle yazmak istiyor insanları(bütün bu sözlerim redall a bu arada) hımm, aslında bir sürü şey vardı, geyik falan üst dozajdaydı, herkes ayrı bir bomba olduğu için muhabbet kesilmedi pek, ben yemek yemek ve fotoğraf çekmekle meşgul olduğum için herkese pek yakın olamadım açıkçası, yine de süper eglence yaşadık herkesle şimdi fotoları koyayım, daha sonra düşünürüm ne yaptık ne yapmadık diyebu arada özel rica, yaklaşık 15 tane fotoğraf koymayı planlıyorum, 5lik setler halinde koyacağım bilgisayar karıştığı için, bütün setler tamamlanana kadar mesaj atmazsanız çok sevinirim bold da yaptım, anlamayanın evini basıcaz, 30 kişiyiz fena yaparız.... [spo1=Ultrapsycho aşka geldi][/spo] [spo2=Chemical ve Tabelası][/spo] [spo3=Benzincide][/spo] [spo4=Üstteki Resimdekiler]resimdekileri sırayla sayabilecekmiyim bakalım Solda cıkmayan Senseii Sağında gömlekli eagle_dnz arkasında kırmızlı Venator önünde Opeth t-shirtlü Solonor arkasındaki bordo t-shirtlü AMO Omuzunda eller olan şahıs Chemical(iğrenç tarif) Yeşil beyaz t-shirt lü Ultrapsycho Tabelayı tutan egilmiş şahıs Desolator Çizgili t-shirt lü Mandoo Hemen sagındaki HymnofSnuk onun sagındaki ve arkasındakini cıkartamadım(kusura bakmayın) Siyah t-shirtlü sapkalı rekortmen fastreload Fastreload ın arkasındaki freeedom sağ arkasındakini cıkartamadımcıkartamadıklarımdan birisi bivrip, digerlerinin nicklerini biel hatırlamıyorum=(( en sağ öndeki gözlüklü Sturm[/spo] [spo5=Masanın görünümü][/spo] [spo6=Aç puserlar örgütü][/spo]üstte yazdığım gibi lütfen mesaj atmayın, ikinci parti bi 5-6 dakikaya kadar gelecek[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ahah sampiyonunuzun ebatlarina baktimda siz pizza hut i batirmak icin kesinlikle yanlis ekipsiniz :D ben ve adamlarim 3 kere kovulmayi basardik ordan . beles pizza dedikleri onceki gunlerden kalan hamur . bayatlamaya yuz tutmus hamur bitti mi beles pizzada bitiyor ^^[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Eklemeden duramayacagım, kendim de olabilrim ama tam pizzalar gelmişken fotoğraf makinasının merceğine yağ bulaştıran zihniyeti şiddetle kınıyorum "kın kın kın" geliyor ikinci parti [spo1=Aç puserlar örgütü ver. 2][/spo] [spo2=Does Mayhem rule?!?][/spo] [spo3=arta kalanlar][/spo] [spo4=Yemek sonrası][/spo] [spo5=Pizza Dipleri (hayvanız=)][/spo] parti 3 geliyor birazdan, no msj lütfen[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ana ben solonar'ı tanıyoru karakoy vapurundan her sabah ve aksam goruyorum bu adamı :P keske konussaymısız :P gitarla falan geliyor bazen paso kulaklık bnm gibi:P belki beni hatirlar :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Talancı tipi var zati adamlarda :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 RESIZE EDİLMİŞ DAHA HIZLI YÜKLENEN RESİMLER İÇİN BURAYI Açın 56klarıda düşündük:P [Bu mesaj Chemical tarafından 16 Haziran 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ANA yine mayhemide otobuste gordum zhuauhsda ynnda da o resimde yatıran kisilik vardı bilmiyorum kim hatta biri carptı buna ben koptum adam pardon pardon dedi bu tip tip baktı falan uzheuhe belki hatırlar onunzde oturan bi yakısıklı cocuk vardı o bendim ekekekek:P hatırlamamazlıktan gelir simdi hatta goztepe duragında bindiler kadıkoy pendik otobusu:P off gormemisim ya ozur dilerim...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life [Bu mesaj CusTodeM tarafından 16 Haziran 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj CusTodeM tarafından 16 Haziran 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 16 Haziran 2005 23:03 tarihinde demiş ki: bu arada özel rica, yaklaşık 15 tane fotoğraf koymayı planlıyorum, 5lik setler halinde koyacağım bilgisayar karıştığı için, bütün setler tamamlanana kadar mesaj atmazsanız çok sevinirim Teşekkür ettim hepinize, resimleri de cıkartır koyarsınız artık sıraya...3 defa boldla yazılmış yazıyı anlamamak için niye bu kadar kastınız cok merak ediyorum[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 abi yapğılcak tek şey var o da custodem msgyi deiştircek senini verdiğin msgyi gircek altına da özür dilicek[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: CusTodeM, 16 Haziran 2005 23:21 tarihinde demiş ki: ANA yine mayhemide otobuste gordum zhuauhsda ynnda da o resimde yatıran kisilik vardı bilmiyorum kim hatta biri carptı buna ben koptum adam pardon pardon dedi bu tip tip baktı falan uzheuhe belki hatırlar onunzde oturan bi yakısıklı cocuk vardı o bendim ekekekek:P hatırlamamazlıktan gelir simdi hatta goztepe duragında bindiler kadıkoy pendik otobusu:P hatırlamazmıyım onu lol, adam bi koydu bacagıma felegim sastı, ama seni göremedim otobüste =( sen beni farketmissin, keske selam falan verseydin, ama resimden sonra farkettin heralde? =) o kdr bursadan geldik =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ne yaparsanız yapın abi, kaç defa özellikle uyardığım şeyi yapmakta özel ısrar gösteriyorsa millet, daha ne diyim ben....[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Yiğit koy sen abi battı balık yan gider... parmaklarını 10 dakika tutamayan zihniyetleri kınıyorum...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 abi hadi yaa.. bizde mrk edioruz.. tmm adamların yaptığı büyük ayıp ama yapma büyüklük sende kalsın..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 son parti geliyor daha spidee de cok resim var, bende de var resimler de, ilk öncelik taşıyan 15 resimi koydum, katılan herkesin gay şeklinde birer fotoğrafı var zaten, uzun eşek fotoğrafları var galiba spidee de, neyse ilgilenir zaten o resimlerle [spo1=Pizza Hut çıkışı][/spo] [spo2=Tepedeki SpiritCrusher][/spo] bu resim fikri kimden cıktıysa harbi helal olsun yani, takdir ettim şahsı=) [spo3=Cthulhu + SpiritcCrusher][/spo] [spo4=Moda sahil][/spo] biz fotoğraf çektiğimiz için pek gözükmedik de, beyaz t-shirtlü benim, sag altımdaki kırmızı t-shirt lü de spidee [spo5=Netline Çıkışı][/spo] Resimler bitmeden mesaj atarak topice büyük katkı saglayan herkese teşekkürler....[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 heh şimdi mesaj atabilirim la o boğa o kadar sıcaktıki sturm sarılmış hiç aldırmamış sıcak olmasına şuraya bak ne sarılış ama[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Burası patladı sayenizde resimlerde çok büyük resize edip daha hızlı bir hosta koydum http://forum.paticik.com/view.php?id=123899[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 abi SpiritCrusher kendinden geçmiş zaten sıcaktan boğanın üstünde :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yiğit resimler için çok sağol.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 harbi o yüzündeki ifade kopardı beni[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 eheh 2 tane doğru düzgün çıktığım resim diğerlerinin hepsinde eblek gibi çıkmışım[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Adamın sıcaktan dotu yanmış ole kucuk emrahımsı bi hal almış uehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Rica Ederim bri yerden sonra makinaya yağ bulaştı dedigim gibi, baya kötü etkiledi tabi o sonradan cıkan resimlerin kalitesini spidee de süper resimler var da, upload ediyor galiba su anda, bitirince über olcak...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Upload et babam et bitmiyor ki meret, ediyorum şu anda hala.. Parti parti koyacağım ben de ( Göztepe BP, Pizza Hut, Moda Sahil vs. )[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart - Chiptech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 o değilde ben bu sturm neden boğaya sarılmış acele sevgili bulalım ona derim golemler dolucak yoksa buraya[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 harbi spirit teki tipe öldüm ben ya=)) o tepeye fastreload da cıkmıştı galiba... bu arada rezil bir kahverengi maceramız var, o da geldi şidmi aklıma=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar