ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Beyler ya bunun nereye yuklendigini bilen var mi. My Space'ten yuklemeyi deniyorum "gecerli guvenlik ayarlariniz, ActiveX bla bla bla..." diye bir hata cikiyor ve yukleyemiyorum. Baska bir yerden buldum fakat ziplenmiş halde ve ben nereye extract edecegimi bilmiyorum, napcam ?[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 activex uyarısı veren yere tıklayarak install demen lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bırak abi boş iş onlar elle yap ne güzelk[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar