Anelor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: vaniLLe, 16 Haziran 2005 15:37 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 16 Haziran 2005 15:29 tarihinde demiş ki: bide Bu hatunun ismini nası okuyonuz? Ben merak etmek :^D normalde arkadaşlarım avril dio geçiyo ama evrıl diye okunuo biliom ben ;^D Avril Lavigne fransiz ismi. Avril'de nisan demek.. avril lavin diye okunuyo, bildigim kadariyla.. bu arada punk müzigine zaten kilim bu hatunuda sevmiyorum.. tip olarak seker ama o ayri. benim bildigim april nisan demek avril ise bambaska bir ozel isim lol[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:TheVampires Class:Assasin Lvl:4x Np:0
octopus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 av(grr)ıl lavinyı al fransız aksanıyla okunan şeykli şekil yaparsın erutan lol said: Anelor, 16 Haziran 2005 15:39 tarihinde demiş ki: benim bildigim april nisan demek avril ise bambaska bir ozel isim lol avril fransızca nisan demek :P sölemiş arkadaş zaten [signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. [Bu mesaj octopus tarafından 16 Haziran 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Anelor fıransızca da diyo avril Nisan diye.Asıl sana lol hmm sen Ko oyna boşver kasma bu işleri :^) nası octopus yardım dimi yine seni? hehe Öyleyimdir vallaha... pis yararım adamı. [signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan [Bu mesaj Erutan tarafından 16 Haziran 2005 15:50 tarihinde değiştirilmiştir]
octopus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yardın erutan, çok yarışçı bi insan mısın sen yoksa.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
rayka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bu kızın sesinde ümit var hani ama çok yanlış kullanıyor birtek sarkısına sempati duyarım o da nobodys home dur kesinlikle rock söylemesi lazım punk boş ztn ve sonuna kadar bu tarzını değiştirmesse gitarlı britney unvanından kurtulamayacağını düşünüyorum çok yanlış yapıyo harcıyo sesini[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ses yok kızda yok. slow şarkı söyler ancak o. bi keresinde MTV de Metallicanın şarkısını söylerken denk gelmiştim de rezaletti hakkaten. Severim iyidir hoştur ama makyaj harikasıdır azcık. kabul etmek lazım[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
rayka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 o zmn slow rock söylemesi lazım heavy metal fln söylemesini istemiyorum ztn[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
rayka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ama şimdi pop da söylemesin lütfen[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 chop suey ve knockin on heavens door facialarını hatırlatırım.[signature][hline]Demon Of The Fall...
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bende Naking on hevınz dor var ölüm ya dinlenmio eheh[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Venator Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Fake kardesim iste fake gecip gidin.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: helena, 16 Haziran 2005 00:45 tarihinde demiş ki: elektro gitarlı britney +1 Kanmayın bu avrillere bilmemnelere.. hepsini dev müzik şirketleri pazarlıyo. Alıyo buluyo bi kız şimdi seni gitarist punkçu yapcaz dio sora 50 milyon dolarlık bütçeyle yapabildiği kadar promosyon yapıo oluyo sana süperstar denen şeyden..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 .[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur!! [Bu mesaj Khirsah tarafından 16 Haziran 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Çok Tatlı ve Çılgın bi Kız ama Sarhoşkenki olan Görüntülerini gördükten sonra Sevmemeye başladım .. Ama Çok Tatlı .. Makyaj güzellerinden ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı ..
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Sarhoşkenki?Nerdeymiş bu görüntüleri?Valla hayranıyım ama sesine değil başka yerlerine (öhüm) yani yüzüne alımına tavrına filan canıım...:D
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 boyu önemli değil. işlevi önemli[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 İşlevi?Sesini kastediyorsun değil mi?:)Genelde müzik forumlarında ''Avril'in sesi süper,bayılıyorum,daha iyisi yok!'' demek neredeyse herkesle kanlı bıçaklı olmak anlamına geliyor...
Villians Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 nie ilk marjinal çıkıpta daha sonradan şımarırlar anlıyamıyorum. avril de onlara benzedi
Villians Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Herşey sanırım kendini beğendirip piyasa yapmaya dayanıyor. Dark ELF[signature][hline][b]Sozlukte Villians :P
Öne çıkan mesajlar