Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hataaaaaaaaa........

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar oyunu yükledim, start a basıyorum tam açılacak; siyah bir ekran çıkıyor ve "CAN'T CREATE D3D DEVİCE PLEASE CHECK YOUR DİRECTX OR DİSPLAY CARD DRİVER" diyor. Lütfen yardım edinnnnn. :(
Mesaj tarihi:
said:
DaRkNeSs, 16 Haziran 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
trident video accelerator blade 3D/MVP4
tam marka bu ama internetten uygun dosyayı bulamıyorum. Yardım edebilirmisiniz?

http://www.video-drivers.com/drivers/129/129704.htm

burdan cekebilirsin http://mail.pozitif.net burdan hemen bir mail al sonra bu siteye uye ol ve verdigim adresten cek[signature][hline]Nick : RuneLaFey
Class: Mage
Clan : The_Others² (Leader)
Server : Ares
Nation : El Morad
Level : 5x
Mesaj tarihi:
said:
Eternalus, 16 Haziran 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
o uyarıya sebep olur mu bilmem ama directx ayarları varya(bkz. program files da) orda bikaç şey var enabled disabled falan yazar oralarda. Hepsini enabled yapmayı deneyebilirsin..

baslat > calistir buraya DXDIAG yazarak directX menusunde Ekran sekmesinin altinda AGP doku hizlandirmasi sekmesini disable ( devre disi ) birakarak oyunda daha hizli performans alabilirsiniz .. Bizzat denenmis ve begenilmistir =)[signature][hline]Nick : RuneLaFey
Class: Mage
Clan : The_Others² (Leader)
Nation : El Morad
Level : 5x
Mesaj tarihi:
.dat generic dosyadır. Açmak için belli bir programı yoktur...

Kimi zaman notepad ile açılır, kimi zaman media player la açılır, kimi zaman sistem dosyasıdır açılmaz vs.vs.vs.[signature][hline]Nick : Lively
Class : Priest (Paladin)
Clan : The_Others
Allies : The_Others² & The_Hunos
Np : 24xxx
BDüşman : CooLTanG
Mesaj tarihi:
Çok tesüf ederim.Ben buranın bir bilgi paylaşma yeri olduğunu düşünerek hiç çekinmeden sorularmı yazıyordum. Özür dilerim. Bu mesaj, bu forumdaki son mesajım olsun o zaman...
Mesaj tarihi:
adam sormuş harbi neden dalga geçsin yaf bende dat hangi programla acılır bilmiodum note pad dışında: )[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
  • Yeni Oluştur...