Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ödeme

gondorianze

Öne çıkan mesajlar

Kredi kartiyla yaptim bugüne kadar, bundan sonra da öyle yapacagim.
2 milyondan fazla kisiden her ay 12 euro para ceken firmanin kredi kartina sulanacagini düsünüyorsan da hata ediyorsun :)[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci - emekli
Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü
Sosyal ağlarda paylaş

Ya biraz alakasız ama bişey sorucam benim karttan otomatik çekiyor her ay bunu manuel olucak şekilde ayarlıyamıyormuyuz.Mesela 1 ay ara vericem yada işte 1 hafta işlerim oldugu için giremiycem o yuzden 1 hafta boşuna gitmesin diye manuel olarak yapabilrmiyiz.Ben göremedim direk abonelik sonlandır gibi bişey var galiba onuda yapmak istemedim sakatlık çıkmasın diye...[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

merak eden arkadaşlara sanal kart hakkında disappearın yazdığı bu yazıyı öneriyorum nasıl alınır felan hepsi yazıyor...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli,

Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadlover, 16 Haziran 2005 09:27 tarihinde demiş ki:
evet sulanabiliyor.
bu ay kartımdan 53 dolar bloklandı.
ben aylık odeme yapan bir oyuncuyum 2 inci aydan beri boyle bu.
neden yada nası bi blok anlayamadım.
mail attım cevap bekliyorum simdi.
sanal karta gececez belli oldu artık.
sende bi seyler vardir. kendi basina oyle is olmaz. aptal mi bu adamlar dava acilmasina mahal verecekler?

kredi kartlarinda sorun bilgisayara yerlestirilen programlar. yani spy fln tarzi seylerle bilgisayara logger yerlestirip catir catir oorenirlerse basiniz derde girer. bunun disinda amerika baglantili herhangi bi sirket icin kredi kartinizi vermeniz sorun degil.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bende hicbirsey yok su ana kadar zaten sorun yoktu.kredi kartının limiti alısveriste yetmeyince banayı arayıp konustum ve durumu ogrendim. betadan beri oynuyorum ilk defa boyle bisey oldu. resmen 3 aylık para bloklamıs adamlar. acc. secenekelrime girdigimde hersey olması gereken gibi 1 aylık olarak gorunuyor. bende kıl oldum bu duruma.

[Bu mesaj BlackRose tarafından 16 Haziran 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

www.garanti.com.tr veya www.bonus.com.tr ye girip hesabına girince oradan sanal kart yaratma imkanın var.Yalnız Kredi Kartını,1 kerede olsa Atm(para çekme makinelerine) sokup çıkarman gerekiyor.Sonra her ay limitini ödemeden önce arttırıp sonra kapatabilirsin.

Saygılar... Ve iyi oyunlar,iyi eğlenceler ![signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...

[Bu mesaj Fefe tarafından 16 Haziran 2005 11:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o bana bir kere hosting firmasinda olmustu
bankada sorun vardi
provizyon istior
vermior sorun varmis gibi gozukuyor
ama kendi bankan her istendiginde o paraya blok kouyor
benim o zaman 300 milyona blok koymustu pamukbank
fakat ay sonunda 10 dolar cekilince
blok kalkti
ay sonu sadece cekilen kadar dusuyor
paran kurtuluyor yane[signature][hline]You Will Never Walk Alone
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quadrophenia, 16 Haziran 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
Normal kredi kartinin ek karti gibi bisey sanal kart. Yapi kredinin var da diger bankalari bilmiyorum.

Taskiranus : Zaten 1 ay 6 ay gibi ödeme seçenekleri var. 1 aylik verirsin sonra 1 hafta vermezsin oynamazsan. Sonra 1 ay devam edersin.

Öyle değil işte ben bir aylık işaretliyorum ancak diğer ay hiç sormadan otomatik çekiyor..[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...