tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abi koptum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 valla bu sene bizm okula öğrenci değişim programından fransızlar geldi benim kankama (kız) geldi bir tane kız. Ayarladı (kaşarmış) baya eğlendik fln fransızcada ii oldu bende Bu arada burdan sb'de okuyan varmı? (saint benoit)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Werewolf, 15 Haziran 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Fransız olmasının çıkardığı zorluklardan birisi taharet anlayışının bulunmamasıdır. O_o Amerıka ıcınde gecerlı aynı sey[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Kıza de ki, Je t'aime.. veux-tu coucher avec moi ce soir? Nous pouvons faire des choses interessents avec toi.. =)[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Fransızca filan konuşmaya kasma git yapış. ne demiş çapkın büyüklerimiz? -Dil dile değmeden, dil öğrenilmez.[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hehe güzel demişler :9 jötemmö dersen iş biter...ama çıkmaya başlarsanız bi daha yardımım dokunmayabilir ona göre... düşündüm de , sırf french kiss için kızla öpüşülür valla :P[signature][hline]chuck! [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 16 Haziran 2005 07:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 metnan jö parti beze ma men parskö je vü tua.. metnan jö vö beze ta popo.. meme pipi .. bu kadar yardım yeter ayrıntıları sonra konuşalım . meğd meğd .. ma pete va flame su le franse..nasıl diyoğlağ sizde . jö tem[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB [Bu mesaj lizardking tarafından 16 Haziran 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 arkadaslar sagolunda su fransizcalarin bide nasi okundugunu yazsaniz o je t`emme midir nedir onun bildigimiz jotem oldugunu anlayana kadar canim cikti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 vıışşşşş senin işin zor:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 "voules vouz couches avec moi ce soir" de işi bitir[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 je t'Aime ..[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Lise 2'deyken bizim sınıfta bir eleman vardı. Fransız bir kızla çıkıyordu.Herif 16 yaşında kız 13 yaşında işin komiği adam ingilizce de bilmiyor doğru dürüst kızla cepten konuşurken "yes no" dan başka birşey diyemiyordu.Nasıl anlaşıyosun dediğimizde de beden diliyle anlaşıyorum har har tarzı espriler yapardı... Garip adamdı...Şimdi de tiki oldu....[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar