Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frans1za as1k oldum yard1m ed1n ya

tashmoo

Öne çıkan mesajlar

valla bu sene bizm okula öğrenci değişim programından fransızlar geldi benim kankama (kız) geldi bir tane kız. Ayarladı (kaşarmış) baya eğlendik fln fransızcada ii oldu bende

Bu arada burdan sb'de okuyan varmı? (saint benoit)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

Sosyal ağlarda paylaş

metnan jö parti beze ma men parskö je vü tua.. metnan jö vö beze ta popo.. meme pipi .. bu kadar yardım yeter ayrıntıları sonra konuşalım . meğd meğd .. ma pete va flame su le franse..nasıl diyoğlağ sizde . jö tem[signature][hline]~o O
COMFORTABLY NUMB

[Bu mesaj lizardking tarafından 16 Haziran 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lise 2'deyken bizim sınıfta bir eleman vardı.
Fransız bir kızla çıkıyordu.Herif 16 yaşında kız 13 yaşında işin komiği adam ingilizce de bilmiyor doğru dürüst kızla cepten konuşurken "yes no" dan başka birşey diyemiyordu.Nasıl anlaşıyosun dediğimizde de beden diliyle anlaşıyorum har har tarzı espriler yapardı...
Garip adamdı...Şimdi de tiki oldu....[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...