badboys20 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mrb. Arkadaşlar Bendeki savaşçı Warrior imzamdaki gibi :) fakat defansif değilde passiona zehir miş ona ve atak a veriyorum. Bu skill lerin tam olarak türkçesi nedir ne işe yaradıklarını bilen var mı büyücü olsun ve diğer savaşçılar olsun türkçe link bilen varsa yardımcı olsun skill ler açılıyor fakat nasıl kullanacağını bilmeyen tonla savaşçı arkadaş var.[signature][hline]KocaKurt Warrior Lvl 4x Atack and Passion Warrior
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Passion ahaha hata yapmışsın 45 defans gerisini attack yapcaktın lvl atlamak ve iş yapabilmek için ueaehauea[signature][hline]Hell Was Full So I Came Back..
DarkMaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Passion aşK olm ehuha Hatun götürMeye yarıyodur ordaki anlamı Hırsdır Da öle bişi görMedim ben Zehir dediğin poison Dır :)[signature][hline]KontRolSüz GüÇ, Güç DeğiLdir..
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Daha fazla level atlamadan sen acilen kunabarl'ı ziyarete git ve skill değiştir :[signature][hline]Nick : Lively Class : Priest (Paladin) Clan : The_Others Allies : The_Others² & The_Hunos Np : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Server : Ares
Öne çıkan mesajlar