misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 şu andan itibaren ko yu bırakmış bulunuyorum. nedenlerine gelince başta artık oyunun zevk vermemesi.tabi neden zevk vermediği üzerine de bir çok neden var ama yazmaya gerek yok tahmin edebilirsiniz. ko da güzel bir ortam edindim ve bağı koparmıcam emin olun. haydin size kolay gele... farewell...[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 güle güle :([signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Gitmeee yav[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :ßlack
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bende bırakmasam da eskisi kadar online olmucam bana destek çıkan yardım eden RuneLaFey,Misanthropehus,aTypical,Ayhan(beal... nicki cok zor yazamadım)DionysoS yazmadıım bi cok kisie tesekkürler...... sürçü lisan ettiysek affola[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sendemiiii[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 :(:(:( seni tanımıyom ama yinede bye :(:(:(
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 biz bi ara cikip manzaraya icelim misan ve silver =) sizin motivasyona ihtiyaciniz var[signature][hline]Nick : RuneLaFey Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 buna hayır demem:)[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 aslinda cok iyi olur ayarlayalim icelim benim icinde iyi bir degiisklik olur icmek :D[signature][hline]Nick : RuneLaFey Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 iyi olur ayarlayalım valla finallerde bitio zaten:D[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ok C.tesi aksami saat 8 gibi 3kuyulara gel hatta once denizle konusalim uygunsa orda sabahlariz[signature][hline]Nick : RuneLaFey Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bornowaya gelin empas ta içek..[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 arkadaslar cuma ya da cumartesi klancana taksim yapıoruz gelin siz de alkolik olarak ally lık yaparız.[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: mrproblem, 16 Haziran 2005 09:03 tarihinde demiş ki: arkadaslar cuma ya da cumartesi klancana taksim yapıoruz gelin siz de alkolik olarak ally lık yaparız. cok ozledim o ortamlari :( ama maaelsef simdi izmirdeyiz oraya gelmek kolay degil isten gücten vakit bulup[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: mrproblem, 16 Haziran 2005 09:03 tarihinde demiş ki: arkadaslar cuma ya da cumartesi klancana taksim yapıoruz gelin siz de alkolik olarak ally lık yaparız. saat kaçta nerde toplancanız? msn den bi bilgi atıver :-p[signature][hline]Nick : Lively Class : Priest (Paladin) Clan : The_Others Allies : The_Others² & The_Hunos Np : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Server : Ares
Öne çıkan mesajlar