Dale Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yaw bu questin yarısında kaldım.Guard Leikan denilen adamı bulamiyorum tam olarak yerini bilen varsa yardımcı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Gludin in kuzey cikişinda Guard Leikan[signature][hline]Exodiac AW of Teon Seker BH of Teon Exodiac Screamer (Jedi olcak) (Swg Corbantis) Deathtone (67. Level Assassin)(Knight Online) Emekli... msn: [email protected] icq: 402018 Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Calpico da school of dark arts in azcik üstünde olmasi lazim.[signature][hline]Exodiac AW of Teon Seker BH of Teon Exodiac Screamer (Jedi olcak) (Swg Corbantis) Deathtone (67. Level Assassin)(Knight Online) Emekli... msn: [email protected] icq: 402018 Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yav alla alla..yazma buraya ben sana ne dedim.bana sor demedimmi :)[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. ------------------------------------------ Offical - Lineage2 Nosles lvl63 spellsinger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dale Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hehe senden önce yazmıstım buraya bu arada saolun arkadaş halleti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Idaho Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ne is len bilgi mi sakliyonuz, hic sevmem bole tipleri :P[signature][hline]Idaho (AW), Teon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 affım olmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yok be Idaho abi..yardım etmek lazım turk sonuçta:).bende bi yardım ediim dedim..sen sen c3 ten c1 e karışma o aramızda :D[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. ------------------------------------------ Offical - Lineage2 Nosles lvl63 spellsinger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar