Dale Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yaw bu questin yarısında kaldım.Guard Leikan denilen adamı bulamiyorum tam olarak yerini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Gludin in kuzey cikişinda Guard Leikan[signature][hline]Exodiac AW of Teon Seker BH of Teon Exodiac Screamer (Jedi olcak) (Swg Corbantis) Deathtone (67. Level Assassin)(Knight Online) Emekli... msn: [email protected] icq: 402018 Life down there is just a strange illusion...
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Calpico da school of dark arts in azcik üstünde olmasi lazim.[signature][hline]Exodiac AW of Teon Seker BH of Teon Exodiac Screamer (Jedi olcak) (Swg Corbantis) Deathtone (67. Level Assassin)(Knight Online) Emekli... msn: [email protected] icq: 402018 Life down there is just a strange illusion...
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yav alla alla..yazma buraya ben sana ne dedim.bana sor demedimmi :)[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. ------------------------------------------ Offical - Lineage2 Nosles lvl63 spellsinger
Dale Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hehe senden önce yazmıstım buraya bu arada saolun arkadaş halleti :D
Idaho Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ne is len bilgi mi sakliyonuz, hic sevmem bole tipleri :P[signature][hline]Idaho (AW), Teon
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yok be Idaho abi..yardım etmek lazım turk sonuçta:).bende bi yardım ediim dedim..sen sen c3 ten c1 e karışma o aramızda :D[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. ------------------------------------------ Offical - Lineage2 Nosles lvl63 spellsinger
Öne çıkan mesajlar