uncla Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 2 fos çıkacak gibi bi his var içimde :/[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Valla sırf fragmanı maf etti beni ya yine yapcak bence yapıcağını. Bi kere 1. filmin etkisine + olarak eklenicek etkisi. gelince görcez bakalım ben yeni atlattım 1. nin etkisini[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Halka'nın 2. sinin Japon versiyonunu (orjinal olan) izledim pek iyi değildi. Ama japon versiyonun ilkide benim hoşuma gitmemişti. Amerikanlar bu işi daha iyi yapıyor. Ama tek bildiğim filmin insanı iyice gerdiği.! Yaşlanıyorum böyle filmler izleye izleye :-P[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ringu 2 çok aptaldı, Ring 1 de beni pek gerememişti şahsen. Tonla abidik gubidik hortlaklı sahnede tınmayıp atın saldırdığı sonra da denize uçtuğu sahnede ürkmüştüm ben sadece nedense.. zavallı at ya.. şimdiki filmde at falan olmicak tabi. ne diyorum ben.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 berbat. iğrenç ötesi.. harcanan zamana yazık...[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 okadarda degil ama 1.sinin verdigi tadı tutturamadıgı dogrudur[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Predator-, 27 Şubat 2005 21:59 tarihinde demiş ki: Valla sırf fragmanı maf etti beni ya yine yapcak bence yapıcağını. Bi kere 1. filmin etkisine + olarak eklenicek etkisi. gelince görcez bakalım ben yeni atlattım 1. nin etkisini geri alıyom bu sözlerimi ehhe .yok ya resmen panzehir gibi bişey olmuş. artık zerre tırsmıyom ring serisinden bu filmden sonra[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar