Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ring 2 Spring 2005

screamer

Öne çıkan mesajlar

Valla sırf fragmanı maf etti beni ya yine yapcak bence yapıcağını. Bi kere 1. filmin etkisine + olarak eklenicek etkisi. gelince görcez bakalım ben yeni atlattım 1. nin etkisini[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır..
Sosyal ağlarda paylaş

Halka'nın 2. sinin Japon versiyonunu (orjinal olan) izledim pek iyi değildi. Ama japon versiyonun ilkide benim hoşuma gitmemişti. Amerikanlar bu işi daha iyi yapıyor. Ama tek bildiğim filmin insanı iyice gerdiği.! Yaşlanıyorum böyle filmler izleye izleye :-P[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!]
http://www.vodvil.com
Sosyal ağlarda paylaş

Ringu 2 çok aptaldı, Ring 1 de beni pek gerememişti şahsen. Tonla abidik gubidik hortlaklı sahnede tınmayıp atın saldırdığı sonra da denize uçtuğu sahnede ürkmüştüm ben sadece nedense.. zavallı at ya.. şimdiki filmde at falan olmicak tabi.
ne diyorum ben.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
said:
Predator-, 27 Şubat 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
Valla sırf fragmanı maf etti beni ya yine yapcak bence yapıcağını. Bi kere 1. filmin etkisine + olarak eklenicek etkisi. gelince görcez bakalım ben yeni atlattım 1. nin etkisini

geri alıyom bu sözlerimi ehhe .yok ya resmen panzehir gibi bişey olmuş. artık zerre tırsmıyom ring serisinden bu filmden sonra[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...