screamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ewt tırsmaya tekrar başlayın 2. de geliyor ; amcalar teaser da lafı da kösüyor - Fear comes full circle Yeterince açık sanırım burada teaser ı var konu ne bu sefer bilen varsa yazsın veya ben aramaya başlıycam[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ilkinde pek korkmadım tv den çıkma sahnesi hariç :p[signature][hline]Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak koşuldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ya zaten o sahneye kadar adamı geriyor sonra o tv den çıkıp amcanın önüne teleport yapması olayı kopartıyor adamı otomatik olarak 1 yıl yaşlandırıyor Konuyu buldum bizim Rachel - Naomi Watts - Asheville e iş için gidiyor ama bizim aşmış kaset yine piyasaya çıkıyor ve bu arada Rachel in aşmış oğlu bir şekilde hastenelik oluyor bizim Rachel bunun Samara nın işi olduğunu sanıyor ve durumu düzeltmek için Samara yı daha da araştırmayı kafaya koyuyor ... [signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 24 Ekim 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 dunyada daha bundan insani kotu hale sokan film oldugunu az insan iddia edebilir[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 www.beyazperde.com forumlarina gir orada ringinle ilgili bi thread gordum bi bak istersen adam tersini iddia etmiste...[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Gerilmeye gelemem :D[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 İlkide güzeldi ama o atlar matlar o kısım biraz saçma geldi.Daha ilgi çekici bir konu bulunabilirdi bence .[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 cok kucuk kisa bir trailer yani hicbisey yok diyeyim ancak gene gerilimli anlar bizi bekliyo[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 isallah gene gece gece uykum kacmazmatrixten kacmisa benzemis[signature][hline]ErnestRulazz..[Bu mesaj Death tarafından 25 Ekim 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Death tarafından 25 Ekim 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: Diablo, 24 Ekim 2004 21:25 tarihinde demiş ki: ilkinde pek korkmadım tv den çıkma sahnesi hariç :p +[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bekliyoruz ...bu arada tesbih ceker .[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bana filmin atmosferi bozulucak gibi geliyo ama... bakalım[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 filmin başında kızın ölüsünü gösteren bi sahne vardı dolabın içindeydi kız,orda abartısız zıpladım titriyodum korkudan ara geldiğinde o kadarını hatırlıyorum :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bi afiş gördüm ilkinin aynısı üstünde 2 yazıyor eğer o filmin afişiyse kocaman bi LOL. bu arada yönetmen galiba orjinal serinin yönetmeni...[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bu tip filmler zaten korku dan ziyade gerilim havasinda gecer arkadaslar sen korkma hissini hazirlarsin .su an korkacam dersin mesela televizyon sahneleri. kuyu sahnesi .film biterken adamin evine tekrar donulmesibelliki bir sey olacak tirsamaya hazirlan .yani bunlar mesaj filmleridir sen alirsin almazsin[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: arcane, 26 Ekim 2004 17:47 tarihinde demiş ki: bi afiş gördüm ilkinin aynısı üstünde 2 yazıyor eğer o filmin afişiyse kocaman bi LOL. bu arada yönetmen galiba orjinal serinin yönetmeni... Ewt serini gerçek yönetmeni yapacak.Ama önemli olan görüntü yönetmeninin becerisi olacaktır bence. Ewt ben Ring 2 ye korkmak için gidecem çünkü film bana başka bir şey vaat etmiyor yoksa konusu çok şeker değil ama gelişen olayları efektler korkunç kılıyor ve bu korkunçluk benim hoşuma gidiyor üstelik filmi sinemada izlerken başka insanların korkmasını görmek de hoşuma gidiyor yani bu film benim için bir ziyafet.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben dün araştırdım biraz ama bi sürü download vardı, limitli oldu valla o tarihte nası bi afiş gördüm bilmiyorum da asıl afişte 2 değil two yazıyor halkanın ortasında, komik gelmedi bilmiyorum neden o zaman gülmüşüm herhalde vardır bi bildiğim eheh naomi watts devam ediyor, samara devam ediyor bunlar zaten bilinen şeylerdi hideo nakata var bu sefer yönetmen olarak, asıl serinin yönetmeni kendisi. trailer ı çıktı ancak ilk satırda belirttiğim sebeple henüz izleyemedim.ilginç birşey okumuştum imdb de, trailer daki bazı sahneler eski korku filmlerinden alıntı demiş biri, kendim izlemeden kesin birşey yazmak istemiyorum da bi arak olayı söz konusuysa yuh derim zira ring o filmlerin çoğundan daha büyük olay yapmış bi film bence.[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 abi hayatımda en çok tırstığım film ve 2. cisi yapılıyosa s.çtım...izleyemem hayatta 5-6 kişilik bi arkadaş grubu lazm..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh).......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Güzel filmdir,gelsin gideriz. Samaraaaa[Bu mesaj Revenge tarafından 18 Ocak 2005 10:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 daha fazla resim koyamazmısınız :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh).......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya bu filmin tam geliş tarihini bilen yokmu?[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Death, 24 Ekim 2004 23:57 tarihinde demiş ki: isallah gene gece gece uykum kacmazmatrixten kacmisa benzemis #$%#&@$#!@^#& !!! gece uyku girmez bana artik uhuhu[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 tv inden samara cikar isallah[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 18 Mart da Return of Samara Morgan[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 evet ben de dün imdb de gördüm "gelecek" filmler arasında yerini almış. acaip heyacanlıyım ehe, bakalım nasıl bir film olacak :D.[signature][hline]Gnome Warrior? WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar