Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 evet inanılmaz eski bir oyun ama bunu nereden bulucam ben :P cidden diyorum internetten biyerden bulmam lazım çok sevmiştim bu oyunu. ufak bişi ama çok eğleniyosun. biri bulabileceğim biyer söylesin lüflen :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Bende cd si var kullanılmış almıştım, üzerinde çizikler filan var ama halen çalışıp çalışmadığından emin değilim. Deneyeceğim bir ara. [Bu mesaj Gallant tarafından 20 June 2003 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 kabloysan biyere upload etme şansın var mı :( ya da emule filan varsa zip olarak shared dosyana koyma şansın inanılmaz istiyorum onu oynamak ama yok bulamıyorum hiçbiyerde[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 malesef dial-up ım, istanbul avrupa yakasındayım, cd ye kopyalayıp elden teslim edebilirim. Bu arada cd yi install ettim bir sorun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar