Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Yunanistan


Mave

Öne çıkan mesajlar

Hadi Hakan ı sevmiyorsun Esen Martin i Mustafa Özkan ı o zaman neden oynatmıyorsun.Fatih Tekke Yunan Defansları ile Horon çeksin diye mi koyuyorsun ya taktik değişsin ya oyuncular değişsin ya da HOCA değişsin ki sonuncusu daha mantıklı.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
hakan şükür sahada yok ama futbolcular o var gibi oynadılar.
Fatih terim de söyledigi gibi uzun toplarda forvet başarılı degil. Uzun topları hakan iyi indiriyor. Dogal olarak oyun kısa ve hızlı paslarla oynarken iyidi ama takım az yorulunca baya bir süre top yapamadık.
Nedeni de arada uzun pas yapıp takımı rahatlatamamak.[signature][hline]G3NK
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında dusundumde adamın ısı o bızım turk tv lerınde reklamların arasını doldurcak bısey olmadıgı ıcın mactan sonra boyle gereksız laflar gereklı hale donusuyor :D

edit:simdi siz bu adam ne dıyorsunuz dıceksınız ilker yasın için yazmıstım sf 9 da bıraz bahsedılıyor orası :D



[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------

[Bu mesaj RaY tarafından 05 Haziran 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bunu hakan şükür ilk kadroya alınmadığı zaman söyledim herkes 'sen gs'lisin ondan öyle diyosun', 'hakan çok yaşlı, takımı gençleştiriliyor ondan alınmıyor' ve 'hakan'ın nesi var ki, onun yüzünden fatih harcanıyor' gibi tepkiler aldım. fatih bugün elinden geleni yaptı bence, ama ilerde yeterli değil işte. milli takım teknik direktörlüğü ersun yanal'ın yapacağı iş değil. hakan'ı alırdı takıma, yavaştan alıştırırdı fatih tekke ile birlikte, hakan emekliye ayrılmaya yakın hakan'ı çekerdi takımdan.

hadi hakan'ı almamasını da bıraktım, fatih'in yanında uzun forvet lazım. birkaç kişinin de dediği gibi neden m. özkan, ersen martin, veysel vs. futbolcuları takıma almıyor ersun yanal?

bence yeteri kadar takip edemiyor diğer takımları da ondan. bırakın diğer anadolu takımlarını bu adam galatasaray'ın, beşiktaş'ın maçlarına dahi gitmiyordu. ama nerde fener maçı, orda ersun. geri kalan zamanlarında da bilgisayar başında taktik programlarıyla çalışıyor diyorlar.

tamam ben fener'in maçlarına gitmesin demiyorum fakat neden diğer takımları da bu kadar yakından takip etmiyor?

bence ersun çok yetersiz kalıyor teknik direktörlük konusunda. görevinden ayrılması lazım.

(hakem de çok rezildi bu akşam)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işin ucu federasyona da dokunuyor sadece ersun yanal a yükleniyoruz, teknik direktör kötü iş çıkarınca bu işe el atması gereken federasyon ne yaptı.şu an ki başkanın kabiliyetlerinden tamamen şüpheliyim.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mactan yeni geldim ve sesim bitmis bir durumda... Televizyon dan siz nasi gordunuz veya duydunuz bilmiyorum ama orda insanlar ''turkiye,turkiye'' die yurekten bagiriyordu tmm biraz tribunler arasi baglanti kopuktu (kapali ile bulundugum yeni acik arasinda bir turlu bağ olmadi) ama yinede insalar oraya gitmek turkiye yi desteklemek icin para vermisti ve bence bunu yaptilar. Besiktas die bagirildigini duymadim hic buyuk olasilikla yunan kaleciye kufretmekle mesguldum o sira ( macin 10 dakkasini caldi herif...)
Onun disinda bir takim kendi evinde boyle kritik bir maca cikiyorsa neden tek forvet baslar bunu anlamadim ve neden boyle yan top taktigi izleniyorsa hava toplarinda kuvvetli bir oyuncu alinmaz hayret ediyorum. Berabere kaldik ama benim gozumde bu maci kaybedilmis bir mac...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ersun yanal denen varlıkla anca bu kadar.Ne dersek hakeder bu adam canıma tak etti koskoca Türkiyenin takımı ne hale gelmiş ne pres yapan var ne 2 top yapabilen var,kökten değişmeli teknik kadro bence.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bir de bunların aldığı paranın haddi hesabı yok...ersun yanalın aylık maaşı 52 milyarmı ne sanırım(şenol güneşin öyleydi en azından) bir de futbolculara verilen maç sonrası galibiyet primleri felan...saçıyorlar paraları mübarekler..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en baştan hıncal uluc demişti ersun yalan başarısız olcak die ki ben o adama cok inanrım ki olduda
artık avrupa kupasına gidemediken sonra dunya kupasına gidemessek buyuk bi kaos icine gircez[signature][hline]CusTodeM, 04 Haziran 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
seninkinde var sanki...
Rock City
[b]Slash Online
The Metallica Club Of Turkey
Almora Sevenler Buraya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rewendor yanlis dusunuyorsun,
maca gitmeyen giden seyirciyi elestiremez gibi bisi olamaz. kiminin durumu yoktur, kiminin zamani yoktur, kimi gitmek istemistir girememistir maca, kimi istanbul disindadir.. kimi de bilerek ve isteyerek girmez o dandik taraftarin arasina.
bu yillardir bole, turk taraftari hicte guzel degil, lig maclarinda olsun , milli maclarda olsun hic farketmiyor. yaptiklari bagirismalar ne bizim futbolculari gaza getiriyor, ne de karsi tarafa olumsuz etki yaratiyor. belki kendileri gaza geliyordur bilemem. 1 2 3 lay laylaylaylay... bilmem ne. hep ayni seyleri tekrar ediyorlar. hic bir taraftarin kendine ozgu birseyi yok. biri bisi cikartiyor ertesi mac aynisini kendi takimina gore uyarlayan basliyor solemeye. ben turkiyede hic inanmiyorum ev sahibi takimin taraftar sayesinde mac kazanma olaylarina. sinek vizirtisindan baska bisi degiller.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.

[Bu mesaj Patos tarafından 05 Haziran 2005 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 05 Haziran 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Hakan Şükür ün milli takıma alınmaması doğru karar. Ama dün maçı mahveden adam ümit özat tı
ezberlemiş bişey soldan girip girip orta yapıyo yahu kafa vurucak adam mı var içerde..
Kim nederse desin ben dün Gökdeniz'i Yıldıray'ı Emre'yi Fatih'i izlerken acaip zevk aldım.Rahatlıkla kazanadabilirdik yani dün..
Sol beke iyi bi adam fatihin yanına vasıflı bi forvet(necati değil yani) lazım

maçın ilk yarısını mahveden adam koray'dı. dakka 60, 40 top kaybetmişiz 15 i ilk yarıda korayındır.

o forvetten maçı mahveden asıl adam fatih tekkenin atılması gerekiyor sebata kayseriye gol atmak kolay böyle maçlarda ne yaptı bu adam hakan yapsa aforoz edilirdi o kontrol saçmalığını. necati desen ikinci yarıda girdi oyunu açtı fatih ne yaptı aldı kaybetti aldı düştü gökdeniz dediğimiz sözde hızlı adam kendinden 6 yaş daha yaşlı adamdan koşu toplarının birini bile alamadı ümit özatın sol kanadından bir tane orta açılmadı kardeş yeter artık gs li almıcam takıma diye batırdın takımı ersun ayda 70 milyarı türkiye birleşip sana verir sen yeter ki bırak şu milli takımı[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
-->>para
--->> para
paticik ne der bu işe
paraa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...