Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Troll Nedendir ?


Verkard

Öne çıkan mesajlar

tam olarak şudur troller str vale de ve biyerde daha vardı.

murlocların saldırısına uğruyolar savaş çok kayıplı geçiyo thrall troll lere yardım ediyo onlarda orgrimmar a geçiyo çünkü toprakları yağlamalanmış halde.
bunu da str vale e giderseniz her yerin Ruins of XX halde oldugunu görebilirsiniz[signature][hline]Corald -- Human Mage
`for the alliance
eski Blizzard_IcedEye

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel bir troll village var ama şuanda yasak bir bölge hack yapmadan giremiyorsunuz. Birileri yapıpda SS leri attılar foruma sonra o başlık 5 dk içinde silindi muhtemelen yapanlarda ban yemiştir. Böyle halen açık olmayan alanlar var ama ne zaman açıcakları bilinmez tabi...

Gnomelerin şehri yok denmiş =p niye yokki gnomeregan işte
dikkat ederseniz faction da gnomeregan exiles olarak geçiyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

W3 te olan bir ırk,hatta kumanda ettiğin bir ırk.O yuzden var oyunda[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Troller harbi süper. =) Her gördüğüm trolle kavga ederim direk hehe.

Şimdi bu evsizlerin hikayesi çok kötü. Bunlar önceden Arathi civarlarında oturup mutlu mesut ve mumnun şekilde yaşarken High elf+insanlardan oluşan büyük bir ordu bunları burdan kovuyor. Bu sevgili kambur arkadaşlarımız STV ye gidiyor. Burda kabile arası kavgalar yüzünden Darkspear kabilesi kovuldu. Ardından Kalimdor'a giden Darkspeara ait troller, echo isles a mutlu yaşadılar. İlk önce Murlocların saldırısı sonrada aralarından Zalazane adında birisinin delirmesi sonucunda bu adalarıda kaybettiler. Kıyıda Senjin kasabasını kurdular ve şuan yaşamaya çalışıyorlar. Yani bunlar gnome gibi kendi evlerinden kovulmuş şanssız varlıklardır.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol cidden öyle ama gnome'lar da trogg'lar tarafından evlerinden kovulmuş ki şu oyunda murloc bir trogg iki hehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

w3 founding of durotar'ı oynadıysanız , sen'jin miydi neydi , bir abi vardı trollerin lideri , insanlar saldırıyor bunlara , bunlar da durotar'a geri çekilmek zorunda kalıyor. işte bu yüzden troller orada başlıyor , yoksa adamlar ada halkı[signature][hline]valandil ownz j0o!
seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...