Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior nasıl olmalı?


Way

Öne çıkan mesajlar

Beyler ben acikcasi mage oynuyorum o kadarda yüksek level degilim acikcasi su an level 45im ama warrioru hala 1e1 pvp de en sakat classlar arasinda buluyorum, ha hic bi warrirora kaybetmedim daha (level 60 olupta tek vurusta yaran 15 level üstüm adamlari bunun disinda tutuyorum tabi) ama yanima gelmeyi basarabilen birkacida tereyagi gibi yardi ucu ucuna kurtuldum, su an daha ne kadarlik pvpcisin deseniz fazla degilim derim toplasan 400killim var ama %80i hep 1on1 olmustur.

Bence warrior dengeli, warrior birinin yaninan girdigi zaman tereyagi keser gibi yariyor ve zaten polymorhlanmis ve üstüne 4 büyü atilmis olan warrior rage bari dolu sekilde üstüne cullaniyor adamin, eger warriora 1-2 tane daha rakibi yakinda tutma özelligi daha verilirsede bu sefer baya dengesiz olur, %30+ criticali olan warriorlar gördüm bu oyunda.

Warriora yapilabilcek en dengeli sey bence daha fazla yasayabilmesini saglayacak özellikler eklenmesi, zaten cok vuran ve 3-4 vurusta yaran bi classa dahada stun türü adami yerinde tutucak seyler eklenirse cok dengesi olur, spellcasterlar cloth armor giyiyor - bi warriorun 5-6 saniye bi spellcasterin yaninda kalmasi kesin zafer zaten (criticler oturursa).

WOW forumlarinda daha önce 1 stamina'nin 10hp yerine 15hp vermesi tartisiliyordu warrior icin ve baya bi kiside bu post altina mesaj atmisti, dedigim gibi warriorun tek eksigi cok az survivablity'si olmasi, biraz daha fazla hp ve zorda kalindiginda kacmasini sagliycak birkac özellik bence bu classi cok daha egöenceli ve dengeli hale getirirdi[signature][hline] EVIL
When we are in its power is not felt as evil
But as a necessity
Or even a duty
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

da zaten caster classlar için ,pummel di sanırım, o var warriorda? o anki yapılan büyüyü bozuyor vede 4 sn için bozulan büyünün treesinden büyü yaptırmama olayı. gayet faydali bişi bence :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla warrior gank yakalarsa biraz incitir casterları o kadar.
ama 1v1 kapışmada yeni lvl 60 bir warrior yeni 60 olmuş bir caster ın canının %25 ini götürebilirse o caster oyunu bilmiyor demektir.
gelelim çözüme; warrior yakalarsa öpecek hale gelmeli yani kodumu oturtmalı. casterlar belli bir mesafede savaşı sürdürebilirse kazanmalı ki blink frost fear vs olayları buna elverişli zaten. yani charge eden warrior un vuruşu miss absorb falan yiyor ayıp denen bişey var. kısaca warrior zor vuruyor vuruncada damage veremiyor.
yüksek hp ve kesinlikle her sınıfta en az bir adet olan sıvışma özelliği verilmeli. gank olayının bu kadar yoğun olduğu bir ortamda warriorlar sap gibi dolaşıyorlar. illede kaçmak için değil kalabalıkta taktik için geri çekilmek gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 30 Mayıs 2005 20:43 tarihinde demiş ki:
ama biri de cikip warrior su an ki haliyle guclu falan demesin miss oranlari o kadar fazla ki arkadasin 60 tauren warior uyla 1 gun oynadim haftasonu zor yani elinde kotu bi silahta yoktu bilen bilir blackhand doomsaw(icy chill enchant li) vardi..cogu vurus miss..her class tek basina adam indirebilirken warrior un yanina adam alarak savasmak zorunda olmasi biraz sacma degil mi?
heh valla miss in resist kadar olmadıgına bahse girerim:P arkadasa wc atıyorum lvl 20 moblar bile resistlio hehe (lvl 60 magele) yüksek levellarda zaten cok sık oluyor. bilmiyorum belki de benim şansımdır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

warrior oyundaki oynaması en zor karakterlerden biri, öle adamalr varki patır patır yatarken, bi tanesi çıkıp allah dişyip herkezi seriyor yere. Eli hızlı olan ve ne yaptıgını bilen bir warrior hiç bir classı ezilmez, belki kaybeder ama ezilmez, ezilmekle kaybetmek arasında büyük fark var. Ve fikrimce warriora en ufak bir nerf warrioru direk hero class ilan eder.[signature][hline]Callawey Excalibur
Jandarma Asayiş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemad, 31 Mayıs 2005 04:38 tarihinde demiş ki:
heh valla miss in resist kadar olmadıgına bahse girerim:P arkadasa wc atıyorum lvl 20 moblar bile resistlio hehe (lvl 60 magele) yüksek levellarda zaten cok sık oluyor. bilmiyorum belki de benim şansımdır


Uzun süre warrior ve mage/priest oynamış biri olarak ben de tam tersini söyleyebilirim. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eheh miss olayı efsane bişi zaten, hatta bi dev. kabul bile etti bug olduğunu forumlarda , ama ne hikmetse son patchte sadece bi grafik değişikliği verdiler bize lol.

hele 2x 1h kullanıosanız bazen öle bi oluyoki ben bazen bırakıp gidiyorum bilgisayarı banyo/mutfak ne işim varsa bitirip geliyorum adam hala vurmaya çalışıo ehe, en kötüsü özel haraketlerin miss geçmesi paso. hele bide benden 20 lvl alt moba karşı.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 31 Mayıs 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
eheh miss olayı efsane bişi zaten, hatta bi dev. kabul bile etti bug olduğunu forumlarda , ama ne hikmetse son patchte sadece bi grafik değişikliği verdiler bize lol.

hele 2x 1h kullanıosanız bazen öle bi oluyoki ben bazen bırakıp gidiyorum bilgisayarı banyo/mutfak ne işim varsa bitirip geliyorum adam hala vurmaya çalışıo ehe, en kötüsü özel haraketlerin miss geçmesi paso. hele bide benden 20 lvl alt moba karşı.
ondan onceki patch'te tum combat sistemini degistirdiler. sizin icin oyunu yeniden yazsalar da yaranamazlarki...
senin kacirip kacirmaman bi zara bakiyo... isterse lvl1 yaratik olsun, verebilecegin dmg belli, vurma ihtimalin belli...[signature][hline]Tulahr
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
faki, 31 Mayıs 2005 05:02 tarihinde demiş ki:
warrior oyundaki oynaması en zor karakterlerden biri, öle adamalr varki patır patır yatarken, bi tanesi çıkıp allah dişyip herkezi seriyor yere. Eli hızlı olan ve ne yaptıgını bilen bir warrior hiç bir classı ezilmez, belki kaybeder ama ezilmez, ezilmekle kaybetmek arasında büyük fark var. Ve fikrimce warriora en ufak bir nerf warrioru direk hero class ilan eder.


faki şimdi sana bir combat örneği vericem yaşanmış ve ortadaki garipliği anlarsın

aynı lvl mage ile warrior karşılaşıyor;

mage : shield aktif edilir.
warrior: charge
mage : 1 sn stun yer
warrior: vuramaz çünkü shield yüzünden vuruşu absorb yer.
mage : blink ile uzaklaşır sheep edip nukelamaya başlar.
warrior: berserk e geçip intercept verir e hadi bu sefer vursun bari hemde pummel falan vursun.
mage :frost yapıp tekrar uzaklaşır ve 4-5 sn pummel ın geçmesini bekler
warrior :artık artık charge ve intercept şansı kalmayan sap gibi ve hedefinden 10 adım uzakta kalmış warriorumuz var.
mage :devasa damagelerini sıralamaya devam eder.

sonuç : warrior 1 kere belki vurmuştur ve mage imiz %100 e yakın hp ile kazanmıştır.

bu örnekten anlaşılacağı üzere kıyafetsiz bir mage bile warriorla dalga geçebilir.
ben mageler warrioru kesemesinler demiyorum ama gördüğünüz üzere anormal bir fark var. ve sen warrior hero falan olur oynarlarsa demişsin gülüyorum sadece.

aksini iddia eden test serverında warrior açsın mavi setle oynasın. grupsuz bir warrior free honour point dir her class a.

ama siz epic donanmış aylarca instance kasmış adamları örnek veriyorsunuz onlar tabi biraz daha farklı olacaklar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dendigi gibi warrior item'a dayali bi sinif. mage gibi degil. senin verdigin dmg tamamen silahina bakiyo, mage'in boyle bi derdi yok...

soyle dusun, peki mage'lere karsi bi sey getirdiler. bu sefer o iyi item'li adamlar mage'leri "ezecekler". kaldiki bu daha buyuk bi sorun cunku lvl60'tan sonra insanlar sadece item ariyolar. goreceksin ki bi kac ay icinde item'i iyi olan bi yigin karakter cikacak. bu da dengesizlik demek...[signature][hline]Tulahr
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her class'a free honor point?? :).Lvl 60 bir warrior,lvl 60 bir rogue u,4+6 sn lik stundan çıktığı anda yarı hpsine indirir.Sonra rogue gouge atar misslemezse,hızlı olup şansı varsa coldblood açar vurur filan BELKİ öldürebilir.Bu sırada warrior 2. uber critini kafasına patlatmış olur rogueun ve rogue yerdedir :).Tabi bu sadece roguelara özgü,casterlar warrioru yukarda da anlatılmış kite ederek öldürür.Ama yani gelip de bizi herkes kesiyor vs demeyin warriorlar :).Ayrıca ben bir sürü warrior gördüm mage de kesiyor herşeyi kesiyor.Biraz tecrübeye bakar o işler.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

simdi olayi anlamiyanlar icin soyleyeyim her class en azindan karisindakine dmg veriyo ama bu warior priest e mage e falan dmg vuramiyo rogue shaman paladin e vuruyo o da yakinina geldigi icin..(onlari da indirmesi zor ama neyse)

simdi ii item cok sey fark ediyo diye bi sacmalik var ee kardesim ben gidip priest ime epic set toplasam aylar ca kasip elimede guzel bi staff ne olacak warrior yine çöp?cogunuzun gucsuz diye nitelendirdiginiz classlar la bile her class a dmg veriliyo..indirmesi zor ama sonucta adam asmis vs olur indirir..ama bu warrior un 1vs1 de sansi yok..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İki kelime:
Arcanite Reaper

Veya bunun üç kelimeli versiyonu:
Obsidian Edged Blade

Damage'ı (DPS'i değil) yüksek ve yavaş başka 2H silahlar da vardır mutlaka ama bu ikisi oldukça fark yarattı oyunda. Warrior'lara ilaç gibi geldiler. Avrupa server'larında durum nedir, bu ve benzeri silahların yaygınlığı nedir bilmiyorum ama US Warsong'ta her üç warrior'dan sekizi ya AR ya da Obsidian Edged kullanıyor. Hatta AR'yi pek çok melee Shaman da haklı olarak kullanıyor.

Uzun süredir Shaman oynuyorum ve Warrior'ların son patch'lerle gelen değişiklikler ve bu item'lar olmadan önceki hallerini de hatırlıyorum. PvP'de çok da anlamı bi class diildi Warrior eskiden evet. Ama şu anki durum böyle diil bence.

Yukarda bi kaç arkadaş daha söylemiş. Ne yazık ki Warrior'ın başarısı kullandığı silahla/item'larla çok orantılı. Aslında bu olay her class için geçerli ama özellikle Warrior'da ve Rogue'da daha bir belirgin fark yaratıyor. Bu yüzden Warrior oynuyorsanız bunu aklınızdan çıkarmayın ve class'ınızın güçsüz olduğu fikrine kapılmadan önce item'larınızı daha iyi bi seviyeye çıkarmaya çalışın derim ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
codmaster, 31 Mayıs 2005 12:21 tarihinde demiş ki:
Her class'a free honor point?? :).Lvl 60 bir warrior,lvl 60 bir rogue u,4+6 sn lik stundan çıktığı anda yarı hpsine indirir.Sonra rogue gouge atar misslemezse,hızlı olup şansı varsa coldblood açar vurur filan BELKİ öldürebilir.Bu sırada warrior 2. uber critini kafasına patlatmış olur rogueun ve rogue yerdedir :).Tabi bu sadece roguelara özgü,casterlar warrioru yukarda da anlatılmış kite ederek öldürür.Ama yani gelip de bizi herkes kesiyor vs demeyin warriorlar :).Ayrıca ben bir sürü warrior gördüm mage de kesiyor herşeyi kesiyor.Biraz tecrübeye bakar o işler.


şuan keyifle test serverında lvl 60 rogue ile oynuyorum ve warriorları nasıl indirdiğimi anlatayım.

cold blood açılır arkadan ambushla 600 damage verilir sinisterla bir combo daha yapıp kidney shot la stunlarım buarada damageler devam eder. warrior etrafında biraz dolaşırsın tabi uber damagelerinle ve süper hızla dolan power sayesinde arada combo da biriktirirsin warrior uyurken. sana yüzünü döndü diyelim vanish yapıp yok olursun cheap shotla geri döner biraz daha stun ve combo ile devam edersin ve warrior biter.
sen bu süre zarfında 3 crit vurdurmuşsun adam stundan çıkamıyorki 3 crit vursun. nasıl başardın merak ediyorum anca milyonda bir şans oda rogue bilgisiz olup evis falan açarsa olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hirbag, 31 Mayıs 2005 12:05 tarihinde demiş ki:
said:
faki, 31 Mayıs 2005 05:02 tarihinde demiş ki:
warrior oyundaki oynaması en zor karakterlerden biri, öle adamalr varki patır patır yatarken, bi tanesi çıkıp allah dişyip herkezi seriyor yere. Eli hızlı olan ve ne yaptıgını bilen bir warrior hiç bir classı ezilmez, belki kaybeder ama ezilmez, ezilmekle kaybetmek arasında büyük fark var. Ve fikrimce warriora en ufak bir nerf warrioru direk hero class ilan eder.


faki şimdi sana bir combat örneği vericem yaşanmış ve ortadaki garipliği anlarsın

aynı lvl mage ile warrior karşılaşıyor;

mage : shield aktif edilir.
warrior: charge
mage : 1 sn stun yer
warrior: vuramaz çünkü shield yüzünden vuruşu absorb yer.
mage : blink ile uzaklaşır sheep edip nukelamaya başlar.
warrior: berserk e geçip intercept verir e hadi bu sefer vursun bari hemde pummel falan vursun.
mage :frost yapıp tekrar uzaklaşır ve 4-5 sn pummel ın geçmesini bekler
warrior :artık artık charge ve intercept şansı kalmayan sap gibi ve hedefinden 10 adım uzakta kalmış warriorumuz var.
mage :devasa damagelerini sıralamaya devam eder.

sonuç : warrior 1 kere belki vurmuştur ve mage imiz %100 e yakın hp ile kazanmıştır.

bu örnekten anlaşılacağı üzere kıyafetsiz bir mage bile warriorla dalga geçebilir.
ben mageler warrioru kesemesinler demiyorum ama gördüğünüz üzere anormal bir fark var. ve sen warrior hero falan olur oynarlarsa demişsin gülüyorum sadece.

aksini iddia eden test serverında warrior açsın mavi setle oynasın. grupsuz bir warrior free honour point dir her class a.

ama siz epic donanmış aylarca instance kasmış adamları örnek veriyorsunuz onlar tabi biraz daha farklı olacaklar.







Akıllı bir warrior...
mage : shield aktif edilir.
warrior: charge
mage : 1 sn stun yer
warrior: vuramaz çünkü shield yüzünden vuruşu absorb yer(harmsting koyar hiçbişey harmstingi absorb edemez).
mage : blink ile uzaklaşır sheep edip nukelamaya başlar.
warrior: berserk e geçip intercept verir e hadi bu sefer vursun bari hemde pummel falan vursun.
mage :frost yapıp tekrar uzaklaşır ve 4-5 sn pummel ın geçmesini bekler
warrior :artık artık charge ve intercept şansı kalmayan sap gibi ve hedefinden 10 adım uzakta kalmış(Ve İnsignası olan bir) warriorumuz var.
warrior: İnsignasını kullanıp frosttan hemen sonra harsting yemiş olan mageye doğru emin adımlarla koşturur. manası azalmış shieldı daalmış olan magemiz 5 6 saniyeden daha fazla dayanamaz.
mage :*DEAD*

PvP yi direk olarak Duel almışsınız. Bu oyunda taş kağıt makas olayı var. Hiçbi class gelipte ben bütün herkezi alırım diyemez diyenide ciddiye almam. Uo değil bu warrior Paladinde, Magede, Shamanda zorlanır ki paladin horde değil zaten warriorla alakası yok.
Öyle pvp serverına geçip warrior açmakla falanda olmaz bu işler lvl 60 a kadar oynayıp classınızı tam olarak anlamanız, Alışmanız lazım. Nerde ne yapılacağını bilmeniz lazım. Önceleri betalarda sonradan 60 a kadar sonrada setleri tamamlayana kadar warrior oynadım dahada oynuyacam. Buyrun gelin izleyin warrior rogue alamaz hunter ezer mage rulaz gibi laflar etmeyin.
Ve lütfen bu oyunda takım çalışmasının Grup stratejisinin PvP de herşey olduğunu anlayın......
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hirbag, 31 Mayıs 2005 12:36 tarihinde demiş ki:

şuan keyifle test serverında lvl 60 rogue ile oynuyorum ve warriorları nasıl indirdiğimi anlatayım.

cold blood açılır arkadan ambushla 600 damage verilir sinisterla bir combo daha yapıp kidney shot la stunlarım buarada damageler devam eder. warrior etrafında biraz dolaşırsın tabi uber damagelerinle ve süper hızla dolan power sayesinde arada combo da biriktirirsin warrior uyurken. sana yüzünü döndü diyelim vanish yapıp yok olursun cheap shotla geri döner biraz daha stun ve combo ile devam edersin ve warrior biter.
sen bu süre zarfında 3 crit vurdurmuşsun adam stundan çıkamıyorki 3 crit vursun. nasıl başardın merak ediyorum anca milyonda bir şans oda rogue bilgisiz olup evis falan açarsa olur.


Birincisi warrior a ambushla başlanmaz(ayrıca coldbloodu ambush da kullanmak mantıksız,talentlerle zaten %65 e varan crit şansın var ambush için) ve 600 dmg a güler warrior :).Etrafından dönerken elindeki arcanite reaperle adam armut toplamayacak tabi sen dodge ettikçe vuracak %50 küsür şansla crit vuran overpowerı.Evade açmam zaten warriorlara daha feci vuruyorlar :).Ayrıca vanish oldun diyelim hooop gitti bütün contribution pointler.Kesmenin anlamı yok vanish çekerek.

Ha tabi ekipmanı olmayan warriorları kesiyorum bol bol ama işini bilen ve elinde arcanite reaper filan gibi bir silah olan warrioru imkansız kesemezsin.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@spawn 77

evet insigna yı mucize olarak göstermişsin ama biliyorsunki o item grunt olmadan alınamıyor yani lvl 30 adamda bu oyunu oynuyor ve o item i yok ve buarada 5 dakika cooldown ı olan o item e karşı mage in 1 blink hakkı daha var unutma. ayrıca 5-6 saniyede bir mage in hp sini sıfırlayabilen warrioru ilk defa senden duydum.
2-3 aydır warrior oynuyorum şuan lvl56 merak etme ama ortalara çıkıp yok bu işler yetenek vs ben überim diye atlamanın mantığı yok. gerçekler ortada.

not: kime cevap verdiğimin anlaşılması için editlendi araya mesaj girmiş.

[Bu mesaj Hirbag tarafından 31 Mayıs 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@codemster

ambushla başlanır çünkü stealth ile en yüksek damage i ambushla verirsin, cold blood bu en yüksek damage in %100 crit olmasını sağlar.(hile gibi bişey:P)
sen etrafında dönerken adam yaklaşık 5 saniye stunda merak etme o reaper süs için o an.
ayrıca vanish anlamsız demişsin. vanish yapıp backstab la döndüğünde o kaydettiğin combo elindedir ve backstap a crit şansı veren talent vardır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 31 Mayıs 2005 12:22 tarihinde demiş ki:
simdi olayi anlamiyanlar icin soyleyeyim her class en azindan karisindakine dmg veriyo ama bu warior priest e mage e falan dmg vuramiyo rogue shaman paladin e vuruyo o da yakinina geldigi icin..(onlari da indirmesi zor ama neyse)

simdi ii item cok sey fark ediyo diye bi sacmalik var ee kardesim ben gidip priest ime epic set toplasam aylar ca kasip elimede guzel bi staff ne olacak warrior yine çöp?cogunuzun gucsuz diye nitelendirdiginiz classlar la bile her class a dmg veriliyo..indirmesi zor ama sonucta adam asmis vs olur indirir..ama bu warrior un 1vs1 de sansi yok..

priest'e en saalam item'lari da alsan warrior gibi bi yukselis olmaz. 1 dakikada verdigi hasar 2k ise, 3-4k olur, warrior'da ise bu 1.5k'dan yaklasik 5k'ya cikiyo. bu yuzden warrior'a item dependent deniyo... priest'in dmg'i item'dan gelmiyo, buyuden geliyo ki buyu zaten sabit. mage'de de ayni sekilde. belki item +x crit chance veriyodur, ama zaten oldurecek mage crit isini sansa birakmaz... (birakiyosa da bu zaten sanstir.)
warrior acarken dusunecektin bunu, basindan beri soyleniyodu bunun boyle olacagi. warrior'in sabit dmg'inin olmasini bekleyemezsin cunku oyle oldugu zaman eline bi de arcanite reaper alirsa overpowered olur.

ikincisiyse, priest'e karsi item'iniz olmasa bile ezilmiyosunuz, yeter ki oynamayi bilin. 3.ye yaziyorum ayni seyi, priest fear kullanirsa savasi kazanirsiniz. kullanmazsa priest'in bi miktar ustunluguyle basabas gidiyo zaten. oturup nasi oynamaniz gerektigini de anlatmayalim isterseniz... ayrica pvp ortaminda once siz saldirirsaniz avantajli oluyosunuz, priest dibinize girip charge'i engelleyemez. neymis, soz konusu olan warlock ve mage'mis. her sinifi uber sekilde yenemezsiniz zaten. teketek'te stunlock'ta tutan rogue priest'i nasi aliyosa, cok kisilik savaslarda ambush/bs rogue priest'i nasil madara ediyosa sizin de bazi durumlarda yenilmeniz gerek...[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 31 Mayıs 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue um var. PvP de warriorlara dalmiyorum savaslar cok uzun surer gank yerim vs. diye ama duel edip zorda olsa yendigim bi kac warrior var.. Soyleki..

Cheap shotla acilis yapilir sansliysak 3 combo point eklenir stundan cikmadan 2 combo point daha alinir ve eviscrete yapilir. Buraya kadar gucunu 70% lere indirdiysek iyi gidiyoruz demektir :) Daha sonra stundan cikan warriorumuz saldirmaya baslar delice :) en hizli sekilde 5 combo daha toplanmaya calisilir eger gucunuz inerse bu sirada cok kritik noktalarda bir tane major healing pot cakilir (duellerde pot serbestti). Warriorda pot cakti diyelim eger 5 combo toplanirsa bu arada coldblood+eviscrete acilir.. Daha sonra muhtemelen gucumuz cok azalacagi icin blind atilip first aidle HP fullenir daha sonra vanishle tekrar cheap shot acilisi yapilip 4 comboya ulasildiginda eviscrete ile warrior bitirilir. Ben hep bu sirayla gidiyorum. Tabi arada 3-4 vurusta oldurdukleri olmuyo degil :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired

Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US
Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US

Now in Sydney, Australia...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hirbag, 31 Mayıs 2005 13:22 tarihinde demiş ki:
peki lvl 50 de pvp yapsınlar mı ne dersin :)
cok diil 2 ay sonra sizin server'iniz da warsong'a benzer muhtemelen.
su an azshara'da (lvl 45-55 grinding yeri olarak da bilinir) lvl60 adam almadan yanina dolasamazsin. winterspring'de lvl60 grubun olmadan grind edemezsin.
eger pvp server'indaysan ki sanirim oylesin, lvl60 dolmaya baslayacak yakinda ve honor sistemi oldugu icin lvl50 adama dalacaklar. lvl50'ler diil, genelde 60'lar size saldiracak... onun icin 50 cok sakat bi yer. hem 60'lara honor point veriyosun hem gucsuzsun... soyledigim gibi en fazla 2 ay sonra, butun pvp lvl60'larin elinde olacak. onun icin 30mus 50ymis bi sey ifade etmiyo.[signature][hline]Tulahr
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...