Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ragnarokcu Patilere!


Maxarathiel

Öne çıkan mesajlar

Son zamanlarda ragnarok oyuncu kitlesinin artmasına rağmen forumumuzun çok durulduğunu görüyorum. Türkiyenin en büyük forum platformu olan Paticik'de bu kadar az mesaj atılan bir bölüm olması çok üzücü.
Ragnarokçu patilere sesleniyorum forunuzu koruyun, başka forumlarda imzanıza ekleyin, başka oynayan arkadaşlarınıza söyleyin ve burası da kalabalıklaşsın. Ben 3 günde bir yeni mesaj atılmasından artık sıkıldım. Kocaman pati ailesinde biz küçük bir çocuk olmayalım gelin büyüyelim, birbirimize daha çok destek olalım. Kim bilir belki yeterince büyürsek insanlara Ragnarok kitlesinin ne kadar büyük olduğunu gösterebilir ve kendi isteklerimizi(ragnarok emoteları konması, uo gibi pazar alanı, teknik destek gibi bölümlerin ayrı ayrı olması vs..) yerine getirebiliriz.
Tüm Patiler forumunuzu koruyun.[signature][hline]Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
son zamanlarda ragnarok kabak tadı verdi zaten ben bayadır oynuyorum oyunu hiç bu kadar kötü bir ping ve kötü bir bağlantıyla oynadığımı görmedim.yetkililere konuştuğumuzda biz mi zorluyoruz oynayın diye gibisinden laflar bile işitiyoruz ki bana aynen bu söylenmiştir.biraz köşeye sıkıştıklarındada telekom şöyle telekom böyle gibisinden laflar edilmekte.e kardeşim tamam telekomun alt yapısı malum dış hatlar sorunu malum sen böyle bir oyunun türkiye dağıtımını alırken bu oyunun bu ülkede oynanabilirliği nedir ve ya ne kadar oynanabilmektedir tüm bu sorumlulukları bi tarafa bırak hemen reklam promosyon işlerine giriş oyunu türklerin beğenisine aç paraları toplamaya başla.zaten kötü olan bağlantılarımız son 1 aydır hele yerlerde sürünüyor.neyse serverda türk oyuncu sayısı giderek azalıyor gördüğüm kadarıyla.tek diyeceğim yetkililere aman gözünüzü seveyim başka bir oyunun daha türkiye distribütörlüğünü almayın siz bu işi beceremiosunuz.yakında türkler tarafından oynanan bir ragnarok kalmayacağına göre forumda böyle bir bölümede gerek olmayacak tahminimce.neyse şu WOW u bi görelim hayırlısıyla ne raganarok kalır o zaman ne bi şey şimdilik vakit geçsin.[signature][hline]Guild: EasT

Dundee >> Priest LvL 8x/50
FreeLandeR >> Assassin LvL 7x/4x
RoCCo FRoM ViViD >> Swordsman LvL 4x/3x
RoCKoFeLLa >> Merchant LvL 2x/1x
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese selam,

Ragnaroktaki lag problemi son 1 aydır iyicene artmaya başladı. Artık kendimi LAG için para ödeyen bir salak gibi hissetmeye başladım. Biraz rahatlamak ve keyif sürme amaçlı oynadığımız aslında keyifli olan oyun beni dahada germeye başladı. Yetkililer arkadaşında dediği gibi topu sürekli Telekoma atıyor, halbuki bu bizi hiçte alakadar etmez. O zaman bu oyunu Türkiyeye getirmeyecektin, biz müşteriyiz ve haklıyız. Yakında benimde tahminim bu şekilde devam ederlerse insanlar 1000 lerce oyundan başka bir mmorpg tercih edecektir. Tabi oyuna 2.5 aydır verdiğimiz emeğe yazık!! Çok komiktir ben yere düşürdüğüm bir eşyayı alana kadar bir adam gelip rahatlıkla loot yapabiliyor! Veya bu lagla benim lvl 70 rogue um 60 lvl performansı veriyor ! Neyse sıkıntılar anlatmakla bitmez. Bilmiyorum ne yapmalı...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Ben 2 -3 haftadır oyundayım aslında paticik foruymunuda oldukca cok okuyorum ama genelde forumlara yazı yazma huyum yoktur ama madem RO sevenlerine yardımcı olucak bundan sonra buralarda daha cok gorunmeye dikkat edicem.
Lag a gelince d bu bir iki gündür oldukca azaldı gibi herkese iyi oyunlar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
valla maxarathiel..bizim okul kadrosu kızlı erkekli hücum ediyo ragnaroka...ben bir pati olarak onlara bu siteyi aşıladım yakında şenlenecek buralar merak etme (umarım yane :D )[signature][hline]benim canım dershanem mef'in bir efsanesine göre bir gün biyolojide üreme konusu anlatıldığı sırada, bir kız öğrenci ile öğretmen arasında şu diyalog geçmiştir:
--Hocam erkeklerin penisinde kemikmi var?
--Hayır yavrum sana öyle gelmiştir!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bi oyundu benim için ama artık zevk vermiyor yaklaşık 6 aydır oynuyodum.. Yeni katılan , katılmayı düşünen arkadaşlarıma allah kolaylık versin. Zaten chaos sunucusu na artık yeni üyeler alınmıyor sanırsam Loki de de itemlerin fiyatı aldı başını gidiyor :)
Şimdi Wow u bekliyorum ama bi taraftanda Dark age of camelot a mı geçsem diye düşünüyorum :)


Limonata - 73 BBS / 70 Forger Bs :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

chaos a yeni üyelik alınmıyormu!!!!
allah kahretsin bizim tüm tayfa benim tanklık yapmama güveniyodu s.çtık :)[signature][hline]benim canım dershanem mef'in bir efsanesine göre bir gün biyolojide üreme konusu anlatıldığı sırada, bir kız öğrenci ile öğretmen arasında şu diyalog geçmiştir:
--Hocam erkeklerin penisinde kemikmi var?
--Hayır yavrum sana öyle gelmiştir!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Chaosa hala yeni üye alınıyor olmalı o başındaki full sadece bilmeyen kişiere serverdaki oyuncuların yüksek seviyeli olduklarını belirtmek için.[signature][hline]Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
walla ben ragnarok oynuyodum ve nerdeyse oyundada herkez beni tanır ama bıraktım 1 aydır oynamıyorum 3 ayda 65 crusader + 67 hunter + 48 thief yapan az adamlardanım tabii parada cabası en az 10-12 m vardı ama 3-4 m arkadaşa borç verdim geri alamadım olsun canı saolsun oyunu bırakmamın nedeni sürekli olarak yok su patch i indir yok bu yeni geldi falan filan gereksiz uraşlar veriyoruz sadece bu yüzden sonunda nefleim patch inde bıktım ve oyunu bıraktım bu arada crusader i sildim. sadece 46 sword var şu anda. Ama bu oyundaki ticaret süper bi olay o pronteradaki ticaret ortamından daha iyi iç bi yerde yok hatırlıyorum 2 hafta hiç karakter kasmadan ticaret yaptımı bilirim. oyundaki o aptal patchler olması harbi çok zevkli oyun. Bunun yanı sıra bana öle geliyorki bu forumlara az yazılmasının nedeni ise oyuncuların yaş ortalamasının düşük olması ve internetle çok bi alakalarının olmayışı çünkü insanlar ragnarok u 'aa bi deniyeyim nasılsa bedava diye giriyolar arada bi bakıolar falan ondan bu şekilde kimse doru düzgün internetle , froumla vs. ile ilgilenmiyo

Oyunda hun-fire i görenler Spirit_turkeyin slm'ı var derseniz sevinirim

iyi oyunlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
Arkadaşlar:

Genel olarak Tüm oyuncularımız rotr.net sitesine ve chat bölümüne takılıyorlar. o yüzden eğer burada yeteri kadar cvp alamazsanız kızmayın. ben burada olduğum sürece sorularınız cvpsız kalmicak[signature][hline]LvL 99 Legendery Poster
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...