Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warriorlar tank olmaktan baska bisi yapabilirmermi?


Karabulut

Öne çıkan mesajlar

warior tank degildir,hunterin oldugu hicbir grupta agroyu kendi ustunde tutamiyor,buna sahsen kendim sahit oldum.ayni sey parti de mage varsa da gecerlidir,ne kadar warrior bir dd olsada verdigi dmg nuke ve ranged damage in yaninda viz kalir aniden verilen yuksek dmglar,veya toplamd verilen dmglar mobun kime agroliycagini belirliyor,bundan dolayi warior tank degil,ama soloda cok da guzel kasiyorlar ozelllikle 40+ lar.bugun bi tanesini gordum Bloodthirst vardi %100 dmg inc.,rage vardi %30 atk. speed inc. fln kendi kendime vay bea demek 40 dan sonra adam oluyomus class dedim.adam kendi levela 3 moba gozu kapali girdi.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)
Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Forces all nearby enemies to focus attacks on you for 6 sec.

Taunt dedigin bu mu? oyunda partideki wariorlar 2-3 defa taunt kullandi ama sadece magelere agrolayan moblari belli bi sure ustlerine almak oldu,sonuc pek degismedi kisa bi sure sonra yine magelere dondu -ozellikle elite moblar-.ayrica cok kullanmiyorlar sanirim diger abilitylerden rage yetmiyor.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)
Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Taunt u kullanmak için Defence mod da olmak gerekiyor onun için fazla kullanıslı olmuyo arada hatırladıgında kullanıyorsun yada elitt lere karsı falan. Eskiden Taunt için rage harcamak gerekirken bu yeni pacth le kalktı sanırım biraz daha işlevsel yapmaya çalışıyolar gibi ama warrior ı öle bi ezdilerki kolay kolay belini doğrultamıcak gibi, hey gidi indalamar nie yayınladın o movie i :(([signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> www.gametogame.net -> Editor
[i][b]WoW Site -> TurkishWoW[i][b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

indalamar halen warrior kasıyor sadece bu sefer undead değil troll warrior kasıyor zaten olay şöle birisi birşey cıkarır onu mıllet ızler zırlayama baslar bu nerf su nerf yada birisi oyunda atıyorum priesta ezilmiştir gider foruma konus acar priest bılmem nesıne nerf onun kafadan olanlarda atlar olaya sonra cıkar blizzard nerf atar örneğin şimdi sırada shamen herkes zırlıyor ama doğru ama yanlış onada nerf gelicek sonra bakalım ne için nerf dıe mıllet zırlamaya başlıcak merak ediyorum az zaman geçsin ama kimse çıkıpta neden druid bufflanmıyor demiyor şimdi çıkıpta druid zaten dengeli demesin nasıl oldugu ortada belkide bu yuzden en az secılen class [signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 07 Aralık 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nasil bir ahkam kesmekdir bu... Warrioir'um var her turlu sekilde aggro yu aliyorum. Warrioir OYNAMAYIP burda konusan arkadaslara da onerim gidip bir baksinlar kac adet aggro skill'ini varmis. Ayrica oyunda aggro neye gore belirleniyormus, biraz okusunlar. Tabiki party'indeki adamlarin lvl'lari senden yuksekse aggro tutamazsin ama onun disinda ben tankilik da yaptim, dmg dealerlik da... Arkadasin sorusuna cvp vereyim. Lvl 20 den sonra tek basina birsey yapma oyunda. Yap tabi de bir yarar saglamaz bu sana. En azindan yanina bir priest, shaman, druid falan alip instance'lara gir. Cok daha yarar saglayacaktir bu sana. Hem item, hep xp acisindan. Ayrica bu oyunu hala UO mantalitesinde oynayan arkadaslara da bir sozum var. Bu oyunda istersen en iyi PVP ci ol, tek basina hicbirseysin. Tamamen gurup mantigiyla yapilmis bir oyun. Ama tabiki eski UO aliskanliklarimizi birakamiyoruz ve Warlock misali bir karakter bulmaya calisiyoruz kendimize. Yok tank roguelar, yok palalar... Massive Multiplayer oynuyoruz unutmayin...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hayden, 07 Aralık 2004 20:05 tarihinde demiş ki:
indalamar o movie yi yayınladı sonra yeni warrior düzenlemesinden sonra artık rogue ya yöneliyorum batırdınız warior u diye foruma yazı yazdı.

hem suçlu hem güçlü niye yayınladın o zaman kardeş demezler mi :)

Şuan troll warrior kasıyor
Bakınız[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

warrior aggro tutamıosa oynamayı bilmio demektir.

taunt edip "sunder armor" vurcaksın o kadar.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bide aggro olayında sanki örneğin "mage ne yaparsa yapsın mob warrior üstünde kalacak" gibi birşey bekleniyor sanki.

halbuki gruplarda çoğu kez mage uyarılır önce tank ı bekle biraz damage versin acele etme diye. sonuçta aggro kontrolü biraz da grubun profesyonelliğine bağlı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue'lar warriror'lardan iyi damage verdikleri için eğer healer yardımı görürlerse iyi tank görevi yaparlar çünkü rogue saldırırken mob'un başkasına dönme ihtimali çok az ama warrior kadar armorları olmadığından karşılarında çok kalabalık bir mob grubu varsa uzun vadede healersız dayanamazlar(Yüksek dodge yeteneği ile 15sn dayanır sonra health düşüşü başlar).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...