Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lineage2-Chronicle 3-


AgenTSmitH

Öne çıkan mesajlar

Gerçekte güzel buldum.yenilikler çok,LvL75+sub class seçimi,wyvern,necropolis ve catacomb adı verilen yeni dungeonlar,raid boss lar,yeni skiller,şehir içi haritalari(bulunduğunuz yeri gösteren),Lineage2 messenger:oyun oynarken dışardarıdaki arkadaşlarınızla görüşebilme imkanı (msn messenger 7.0 olmak şartıyla,ve oyun içi messenger:oyundaki friendlistte bulunan arkadaşlarınız),a-grade armor-robe recipe questleri ve a-grade s-grade weapon-armor-itemler vs vs vs ..

Uzun lafın kısası lineage.com dan daha fazlasını öğrenebilirsinis,tavsiye ederim..

--Nosles LvL63 Spellsinger in Bartz--[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

C3 u gormeyenlere, yada oynamayanlara tavsiye ederim,
Özellikle lvl atlamka simdi çok daha kolay. XP kısıtlamaları mavi moblardan sonra basliyor, yani yesillerde ayni xp yi aliyon. Ve en güzeli de party XP bonuslari super olmus. Tabi bu değişiklikler 3-4 kişilik küçük party lerin lehine. Artik 9 kişilik kusursuz party yi beklemek gerekmiyor ;)
bunun yaninda arayuz iyileştirmelere yeni açılan yerler ve yeni skilleri sölemiyorum :)[signature][hline]Idaho (AW), Teon
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...