Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

makina restart atıo


-Aragorn-

Öne çıkan mesajlar

bugün daoc tan çıkarken makinma kendini restartladı. scandisk i geçtik tam masaüstüne gelio çat tekrar restarlıo. 10,15 kere aynı şeyi yaptı. scandisklerde belgelerimden bi dosyadan hata verdi sürekli. güvenli modda açtim xp yi sildim dosyayı bu sefer hata vermedi ama yine restartladı. bu sefer de ati control pannel i hatalı dosya olarak gördü. güvenli modda girdim ati sürücülerine baktım sorun yok gözüküo. ama ekran bağdaştırıcılarında iki radeon 9500 pro var birinin yanında secondary yazıo. yeni sürücü kuramıorum eski sürücüyü kaldıramıorum güvenli kipte diye. normal kipte açamıorum. bu msj ı başka bi makınadan yazıyorum. yardım edebilcek varmı acep[hline]Oski lvl50 Hero RR3+
Excalibur | Hibernia / EU


Hepimiz OSKİ'yiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işlemcim amd 2000+
makina kendini restarladığında aşırı derecede sıcaktı. baktım baya. ama sonra yarım saat sonra denedim yine aynı şeyleri yaşadım. trojan girmiş olabilir. çünkü geçen hafta bi yazı yazıodum word de birden restartlandı yine. sonra aynı belgeye girmeye kalktığımda yine restartlandı falan. bugünde ilk aynı belgede hata verdi sonra sildim onu ama hata devam etti. en temizi format bencede.
eve 3,4 saat sonra gidicem o zaman durumu yazarım
saoluın[hline]Oski lvl50 Hero RR3+
Excalibur | Hibernia / EU


Hepimiz OSKİ'yiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen virus-trojan benzeri bişi dergi cd sinden çıkan bir programla kontrol et bence yada eğer bulabilir McAfee nin dos tan tarama yapan scanner ları var onlarla deniyebilirsin fan dönüyorsa ve işlemcinin üzerine oturmuşşa ve çok da fazla tozlanma yoksa muhtemelen sıcaklıktan değildir sanırım seninki thunderbird a onlar çok çok ısınır ama bir sorun olmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bios'ta CPU Fail Warning diye bir seçenek bulunur [yeni anakart'larda]
bu Enabled ' ise cpu ısın 70-80 fln olduğunda makina sana sormadan kendı kendıne restart atar buna dikkat et.
birde kasa'nın içini aç fanlarını kontrol et aman yakma işlemciyi..[hline]İmza mimza neyin bilmem barnak bassam ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dün gece geldim eve xp cd si falan bulup. makinayı açtım hiçbi sorun çıkmadan çalıştı ve bu geceye kadar da hala bişi yok.
büyük ihtimal işlemci çok ısındı diye yaptı olayları. kasayı açtım baktım fanlara gayet güzel çalışıolar. bilmiorum belki odanın kapısı kapalıydı cam kapalıydı makina 8-9 saat açık kaldı belki çok ısındı harbiden.
işlemcim athlon bu arada.[hline]Oski lvl50 Hero RR3+
Excalibur | Hibernia / EU


Hepimiz OSKİ'yiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...