Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tavsiye - GUN GRAVE


hired_gun

Öne çıkan mesajlar

gungrave aka. beyond the grave ... yeni yayınlanan bir anime sadece 3 bölümü fansubbed şuı anda .. ilk bölümü olmasa bile 2. ve 3. bölümlerinden cidden haz aldim . anime berserk gibi ilk bölüm günümüzde başlıyor sonraki bölümler ise günümüzdeki o hale nasil gelindiğini anlatiyor.. gungrave brandon aslinda gençlik yıllarinda harry ile çok iyi arkadaş ve kendi çapinda bi çeteleri var , kiz yüzünden çıkan sıradan bir sokak kavgasi sonrasi olaylar büyür ve mafyaya kadar varan çapraz silahli çatişmalar arasinda kalirlar... 2. ve 3. bölümler müzik + çizim ve karakter ile c.bebop'ı hatirlatti fazlasi ile ...
geleceği parlak tavsiye edilesi bir anime ...[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
şans eseri 30 ekim 2003 te ilk bölümünü izlediğim 25er dk dan 26 bölümlük bu şaheser 30 nisan 2004 te bitti .... bir kaç yıl içinde kendine has bir fan kitlesi oluşturacağına inandiğim bir bebop bir berserk seviyesine ulaşaiblmiş müzisel ve grafiksel açıdan da süper olan anime şaheseri ....


http://www.animenfo.com/animetitle,1256,krvlfj,gungrave.html[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha öncede sölemiştim ama tekrar ediyim
bu Hired varya bu Hired Sux kardesim
adam nerden buluo bu kadar zamani bu kadar baddwitthi
bu kadar büyük hddyi :P
olmazki.. :)[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
iyi bir seri esasen de bazı yerlerde biraz saçmalıyor gibi, potansiyelinin altında kalmış buldum ben. gene de gayet güzel olmuş, bazı bölümlerde hayli etkileyiciydi..

cowboy bebop'ın overrated olduğunu düşünüyorum halen, bu daha iyi mesela. bir de çoook benziyorlar birbirlerine doğrusu, ama orada ana hikaye sadece 3-4 bölümde geçiştirilirken burada yalnız ana hikayeye odaklanılması orada verilmeye çalışılan etkiyi sanki başaramadıklarını düşünüp bu sefer vermeye çalışmışlar. ama yine yerine oturmayan parçalar var, yine tam değil daha iyi olduğu halde.. hani birazcık cowboy bebop'taki gibi bilim-kurgu/fantezi karışımının benzeri verilmek istenmiş mafya/bilim-kurgu fantezi ile ama oradaki kadar iyi oturmamış doğrusu. hikaye çok dokunaklı, sürükleyici giderken bir anda alakasız undead, süper kahraman kıyafetleri filan araya giriyor, ciddiyeti kaçıyor işin..

tavsiye ediyorum ben de, özellikle cowboy bebop'un sonundan tatmin olmayanların ilgisini çekecektir. yine de olabileceğinin altında kalıyor gungrave..

ekleme: bu arada müzikler bile cowboy bebop'ı anımsatıyor ve oradaki gibi gayet iyi, özellikle kapanış teması çok iyi.. bir de kapanıştaki esas ikilinin koşuş sekansı ilginç bir şekilde çok hoşuma gitti bilmiyorum neden, belki de 25 bölümün özeti gibi olduğundandır.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.


[Bu mesaj Sam tarafından 25 Şubat 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilginç, bana da hafiften odun geldi doğrusu, (bir-iki konuşması nispeten kendi düşüncelerini anlatıyor neyse ki) biraz alucard taklidi gibi (tip olarak, -tabanca olayına kadar- keşke sessiz olucam diye bu kadar sığlık hissi vermese, yan karakterler bile daha çok bağlıyor kendilerine ne yazık ki, adam canlıyken de ölü gibiydi, ölüyken de canlı gibi) ama oyunun ne zaman çıktığını bilmediğimden taklit konusunda yanılıyor olabilirim.. :-)

bir de biraz fazla "isim söyleme sendromu"ndan muzdarip karakterler maalesef, iki kişi karşılaşınca ille ki birbirlerinin ismini söylüyorlar ve bu her defasında gerçekleşince biraz 'overkill' oluyor.. :-p (beyondu da greyvu, baladdabördü lii, harri makdovelll, big dadiii, bırandonu hiitu diye onlarca sefer söyleniyor herbiri böyle bıktırana kadar)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.


[Bu mesaj Sam tarafından 25 Şubat 2005 05:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yan öyküsü mü bilmiyorum ama aynı evrende geçtiğini sanmıyorum, zaman, mekan, teknoloji ve yaşam tarzı olarak hayli alakasız.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

boxtorrentte 26 bölüm sublı olarak var. ben indiriyorum son bi kaç yüz mb kaldı. sonra oturup baştan sona seyredicem. ilk iki bölümü seyrettim ve gayet hoşuma gitti. bol kavgalı dövüşlü çatışmalı bi seri hissi verdi bana. :)[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 yıl sonra ...
  • 6 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...