Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Video Cut Programı


Heller

Öne çıkan mesajlar

Şu aralar internetten video klipler fln indiriyorum ve bu videoları cdye kaydedip tvde fln izliyorum arada bir nevi arşiv yapıyorum neyse sorunum ise bu videoların çoğunun başı ve sonunda indirdiğim adres fln yazıyor tabi bu da tvde fln izlerken hiç hoş durmuyor o bölümlerini kesebileceğim bir program var mı ve nasıl yapılacağını anlatırmısınız? Win Me kullanıyorum windows movie maker var ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum hatta hiç açmadım bile şimdi açıp onunla biraz uğraşıcağım sizde eğer biliyorsanız buraya yazarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz.Şimdiden herkese teşekkürler...[hline][b]* Never Feared
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AVI ?
MPEG ?


Nandub var avi için. (DIVX felan farketmio) Basit bu program. Sadece Video menüsünde direct stream copy diceksin o kadar.

tmpgENC diye bi prg var mpeg için. Biraz kastırır ama. Ayarlamak zor biraz. File menüsünde Mpeg Tools var. Orda en sonda Merge/cut mı ne var. Orda Add yapıosun mpeg'i sonra Edit'e tıklıosun. Yeni mpeg olarka kopyalayacağın kısmı seçiosun. Ok diosun output nereye kaydetcek ne isimde kaydetcek ayarlıosun. Run diosun o seçtiğin kısımlar arasını kaydedio mpeg olarak. Ama bazı mpeg videolarda ses videonun bi yerinden sonra kesilebilio. Çözümünü bilmiorum.

[hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 15 June 2003 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...