Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkese selam


feanor_atreides

Öne çıkan mesajlar

Hoşgeldin arkadaşım.ben Fistan.14/f/ant.sana bu forumlarda ne gibi özellikler var,hangi konuyu nereye danışmalısın vs. hakkında biraz bilgi vereceğim.bu arada hem forumlarımıza alışırsın hemde alışma zorluğu çekmezsin.
Forumlarımız hakkında öneri, şikayet, hata gibi konular,paticik.com hakkında bilgiler bölümü için ; Paticik.com bölümümüze bakabilir, bu konular hakkında konu açabilirsin.Artık sende bi üye olduguna göre daha sonraki günlerde Yeni Gelenler bölümünde yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldin diyebilirsin.
Bir Anime,Çizgi film hastasıysan Çizgi Dünyası , şiir, hayal, düş, umutlar vs kısaca yazı yazmak, içini dökmek ve gönderilen diğer şiir ve yazıları okumak yorum yapmak için Karalama Defteri , Sinema,TV, dizi, filmler hakkında Vizyon , yerli yabancı gruplar,eski,yeni şarkılar ,sanatçılar,gitar,bateri vs ilgileniyorsan Müzik , İnternet hakkında herşey,flash siteler, hız problemleri, bulunan değişik siteler vs için İnternet , her türlü donanım sorunu için Donanım , Klasik anlamda rpgler, sistemler, dünyalar ilgileniyorsan Masaüstü , geçmişte neler oldu? diyorsan tarih bilgini bizimle paylaşıp,yorumlamak istiyorsan Tarih , her türlü kişisel konu için,itiraflar vs yani community feeling denmiş kısaca Kişisel , Çizimler, tasarımlar, görsel sanatlarla ilgili herşey için Görsel Sanatlar ,Üniversite tavsiyeleri, ders seçimleri, yardımlaşma için Eğitim , eğer sende bir hayvanseversen,pet konuları için Pati Pet , Tavsiye edilesi lokanta, restoran, bar, vb fikirleri paylaşmak istersen Gezdim Tozdum tam senin için :)
Bunların dışında geniş bi MMORPG bölümlerimiz var.Ayrıca Pazar Alanı 2. el alım satım konuları için hizmetinde.Paticik bünyesinde ki soldat serverı için Soldat bölümü, Mame serverı için Mame bölümleri forumlarımızda mevcut.PC oyun meraklısı isen Bilgisayar Oyunları bölümü, Playstation, Xbox gibi konsol meraklısı isen Konsol bölümü tam sana göre ;)
Bunların dışında eğer okumadıysan karpuz arkadaşımızın yazdığı FAQ ı okuman iyi olacaktır.
konu açarken büyük harfle yazman, hatta anlatırken bile büyük harf kullanman athea başta olmak üzere diğer üyelerimizide rahatsız edebilir.bu yüzden buna dikkat etmelisin.ayrıca imza konusunda şu konuyu okumanı tavsiye ederim. nasıl imza seviyoruz?
Eğer bi konu hakkında topik açacaksan da ilk önce o konu hakkında daha önce yazılmış bişi varmı diye Arama linkine girerek kontrol edebilirsin.
Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
  • Yeni Oluştur...