Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Futbol Turnuvası (final cut)


Duke_Guybrush

Öne çıkan mesajlar

Diğer topic biraz fazlaca ve gereksiz mesajlarla dolu olduğuından yeni açayım dedim. topic sahibi Prawlerin de iznini isteyerek buraya taşınmasını istiyorum konunun.
Eski mesajları okumak isteyenler buraya bakabilirler.

Şimdi en son durumu açıklamak istiyorum, hatta şööle bi güzel copy/paste yapayım da şekil olsun;

maçlar 16 haziran günü, avrupada (ya ellen road stadında, ya da ist.avrupa yakasında seçeceğimiz bi halı sahada) yapılacaktır. 18:00-21:00 arasında yapılacaktır. anadoluda (ist.anadolu yakası,izmir,adıyaman,mardin vs.) oturan arkadaşlar arabayla gelicek olanların arabalarına konuk olup katılım gösterecek, eğer araba sahibi "banane lan benzin parasını çıkmazsanız götürmem" derse ya paşa paşa ara verilecek, ya da beraber bişeylere binilip gidilecek. artık dönüşte kim naapar bilmem. takımlarda 7 as oyuncu+ x yedek bulunabilecek. ayrıca işi gücü olmayan ama illaki izliycem katılım göstericem araya karışçam diyen olursa gelsin izlesin taraftar olur,şahane de olur yani. 7 as oyuncu dışında bulunan x tane yedek oyuncu bu topice attıkları msg sırasına göre hazır bulunacak, para ya da güç gösterisiyle sıralama değişmeyecektir(umarım). eğer 7 as oyuncudan hiçbiri kaleci olmak istemezse son as oyuncuya hoşçakal denilip gönüllü kaleci alınacaktır (gönüllü olsun ki başarılı olsun).
eğer her oyuncu kabul ederse (ya da yarısından fazlası diyelim) olay iddiaya girme şeklinde olacak, kaybeden iki takım, kazanan takımın maç paralarını ödeyecek. maç esnasında ya da sonrasında alınan su, kola vb. şeyleri herkes kendi cebinden ödeyecektir.
eğer ki fotoğraf makinesi getirilirse daha bi güzel olacak olan 3 maçın ardından kazanan takım, kaybeden takımlarla istediği kadar dalga geçsin,ya da geçmesin orasını bilemem. hatta eğer kaybedenlerden biri yeterli cüsse ve kuvvete sahipse diğerleriyle dalga geçsin bana ne
top yuvarlaktır ama bazen oyuncular yüzünden köşeli hale geliyo ve tartışöma çıkabiliyo. bunun için TS li olduğunu söyleyen arkadaşatan hakem olmasını rica edicem. daha bi güzel olur hakemli falan maçlar maksat gerçek fitbol ortamını sağlamak.
----------------------------------------------------
e tabi takımlar da şöyle galiba en son ;
BJK Kadrosu:
-----------------
1-goodness [GK]
2-bLaQ
3-silthanas
4-gawain
5-jacabo
6-prawler
7-raider

8-tharkas

FB Kadrosu:
-----------------
1-Behran
2-Spectator
3-Sadbutcher
4-Sturm
5-Apex
6-Sanrey [GK]
7-Baggio

8-Dely
9-Forseti

GS Kadrosu:
----------------
1-wish
2-phantom (ben)
3-mysterio
4-head
5-lvl sabo
6-urza
7-karpuz


8-babacum
9-estel

ayrıca sanrey bu kadroları yazıp sonuna eklemiş ki: "Unuttuğum yada ben oynayamam abi 16 Haziran / Pazartesi Günü saat 17:00 - 20:00 arası, zaten satıcıLık kanımda var "niohaha" diyen varsa $imdiden beLirtsin de 5 gün içinde rahatLıkLa adam buLaLım..

Durumunda degisiklik olan varmi? bir de kimler anadolu tarafindan gecicek arabayla gecicem 3 (yapisina gore 4) kisilik yerim vardir bilginize (fb takimindakilere oncelik taninir ehehe)"


Sanırım bunun haricinde önemli bişey yok. artık takım taktiklerini belirlemek, maçlar öncesi antrenman yapmak amacıyla takım arkadaşlarınızla konuşup bişiler halledersiniz.

Başarılar......




(ps: ben baklavaya karşıyım kardeşim maç parası çıksın yeter yani)[hline][i]
qu est ce que c'est:viande
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bakırköy yalan olur... ya Böyle beşiktaş mecidiyeköy şişli gibi Merkez bi yer olsun ya da bizim evin ordaki halı saha olsun (boğaziçi üni nin orası) :)[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olur da insanlar Hisarüstüne gelebilecekmi? aslında heryerden otobüs var Rumeli Hisarüstü diye çok fazla gelen bi otobüs ve son durak halı sahanın önü ama siz bilirsiniz tabii[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ya son otobüs durağının orda bi tane var ya Kuzey Kampüs güney kampüs arası gibi bişey... günay kampüs arkası...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ts li olan arkadas hakem olamayacak malesef cunku oynama nıyetınde:)
cogu kısıdende once mesaj attıgını belırtmek ıster.[hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

[Bu mesaj THARKAS tarafından 12 June 2003 16:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 12 June 2003 13:29 tarihinde demiş ki:
ya tribünü falan olan yeri demiyo musun ? sağa dönünce güney kampüsün oraya gidiyo hatta ehe[hline]Fizban(48:89 AM) :
associated press

ora...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...