Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacklendim...Lütfen Yardım Ediiin!


Chorap

Öne çıkan mesajlar

Hindemithde oyuyorum. 2 hatfa önce pazartesi günü Gludio siegeinden sonra Gludio da log off ettim. Diğer gün tekrar girdiğimde oyuna kendimi Gludionun biraz dışında yerde ölü olarak yatarken ve daha kötüsü Mithril daggerım ve Light Crossbowum inventoymde olmadan buldum.

Ne kadar Gmlerle konuşsam, Lineage2 nin support sayfasında emalilleşsem de pek bir kesin cevap bulamadım nasıl hacklendiğime. Çogu kişi lisansız sitelerden gelmiş olabilecek trojen ya da onun gibi şeylerden olduğunu söyledi. Ad-aware, Norton ne bulduysa sildim. Daha bugün de bilgisayarıma format attım.

İşin garip tarafı ben hacklendikten sonra Lineage2 nin support sayfasında account açtım passwordu oyunda kullandığımdan (yani hackerın kırmış olduğundan) farkıydı. Fakat nasıl olduysa adam onu da kırmış ve girip pardon bi sorunum yok gibi şeyler yazmış benim adıma.

Yani demekki adam ne kadar password deiştirsem de girebilecek accountuma. Geçen gün de şansıma öle bakınırken C deki WINDOWS dosyasında trace isiml bi IE dosyası buldum. Açtığımda benim o gün keyboardda bastığım bütün tuşlar görünüyordu. Tabiiki şifrem de olmak üzere. yani hacker bir trace programı kullanmış keyboardum için.

Bende tabii pek anlamam bu işlerden. Fakat şimdi format attım. Onun yanı sıra bütün koruyucu programlarım da yüklü. Adamın nasıl beni hacklediğini bilmediğim için bunlar yeterli olacak mı? Yani arkadaşım bana yüklü bi para yardımı yapmak istiyo ve eğer ben o parayı alırsam adam yine girip onu alabilir. Şimdi de supprt page e usernameim deiştirlie bilir mi die sorucam. Onun dışında bir daha hacklenmemek için ne yapabilirim?[signature][hline]War, war never changes!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gecmis olsun arkadasım. walla ben bilemicem olayları fazla cunku anlamama o islerden ama gecmis olsun uzuldum[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold))))
Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold))))
Siyah 28+ Scavenger ((((sold))))
leighnash 46+ AW (((retired)))
nenehatun 36+ SCAVENGER (((retired)))
criminal 20+ DE WIZZY(((retired)))
24+ ORC MONK (((retired)))
--------------------------------------
Burningred 6X AW
Electron 36+ Elven Scout (sr olacak işallah)
gerisini bosverin çok yer kapladı zaten... :))
BARTZ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler. bende çok üzüldüm tabii.. ama arkadaş bana yeni bi account verdi artık onla sıfırdan başlıycam yine... AW olma yolunda tekrardan kasıcaz...

bu arada hindemithdeyiz biz 4-5 kişi...

ayrıca bu hacklenme olayı hakkında bilgisi olan varsa veya yukarıda yazdıklarıma cevap bulabilen biri varsa lütfen yardım etsin.[signature][hline]War, war never changes!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vaktinde burda bi arkadaş bu konuyla ilgili bir yazı yazmıştı l2 hack kurbanları genelde bu oyunla ilgili programlar kullanan kişilerdi (bot-macro-karşındakinin lvlini gösteren bir takım programlar-aynı anda 2 l2 yi tek makinede açan programlar) bunları kullanmadığınız zaman böyle bir şeyin olması pek mümkün değil gibi rast gele yollanan spy ların senin şifrelerini bu oyunla bu şekilde ilgilenen birine yollaması zor bir ihtimal çünkü . bunlar dışında bazı l2 forumlarına girince (genelde yabancı kaynaklı ve unoffical tarzda server kuran)IP nin alınıp ordanda sızma yapmış olabilirler korunmanın yolu elinizden geldiğince offical sitelerde forumlara katılmak ve oyun için yapılmış programlara dikkat etmek[signature][hline]Tusoine 36 Assasin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gecmiş olsun chorap maalesef cok kotu bir durum ve ders almaktan baska yapabıclegın birsey yok.
2 ihtimal var
bot vs programı kurdun icinde keylogger olan
yada paylasımda olan bir makinadan/cafeden oynuyosun oralara keylogger kurulmus olabilir.[signature][hline]icq:140353
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evden oynuoyorum. neyse artik yeni accountumla devam edicem..

ama ben hic ole program kullanmam ki. yani burakbeyin saydigi tarzda syeler. hem herseyim de dogru duzgun, yerinde...... neyse

pff hala autoupdate yapio cok sinir...[signature][hline]War, war never changes!!!

[Bu mesaj Chorap tarafından 15 Şubat 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ZONEALARM ı kurduğumdan beri makinemde bir huzur bir saadet buldum anlatamam bu spy ların pek çoğunu bi şekilde kesti (kendisindede bi iki spy vardır ama) bi ara makinede deli spy ve benzerleri oluştu artık gizliliği bile bırakıp alalen gönderecek hale geldiler bilgileri.ZONEALARM dan beri pek sorun kalmadı ilk ayarlarda 10-15 dakkalık sorun oluyo sonra temiz en azından makinenden başka yere bağlanmaya çalışan bir program olursa onu keser bi dahada hack-lenme riskini minumuma indirir bi daha olmaması dileğiyle :)

Yeşillikler toprağın çirkinliğini kapattığı gibi tatlı sözler de insanın bir çok kusurlarını örter. -- Sokrat[signature][hline]Tusoine 36 Assasin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha once hacklenen arkadas odeme yaptigi kredi kartinin numaralarini verip accountunu geri almisti itemlerle birlikte (loglardan itemlere bakip geri verdiler)
bayadir girmedim ama buyuk ihtimalle nc nin sayfasinda kredi kartinin son numaralari xxx seklinde olmali o yuzden hackleyen adam asla bunu bilemez ama sen kanitlayabilirsin..belki cok gec ama yeni gordum forumu[signature][hline]Fmea of Lionna
50 Silver Ranger
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha birde ekliyim ie de bir bug bulunmustu, jpg diye tikliyosunuz key logger falan yukleniyor makinaniza her forumda gordugunuz jpg e tiklamayin o yuzden assalari okuyun (orphusda cok oluyor) birileri mutlaka uyarmistir veya updatei bulup yukleyin o sekilde 1-2 tanidigim hacklendi[signature][hline]Fmea of Lionna
50 Silver Ranger
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...