Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Önemli bir sorun


Afterdeep

Öne çıkan mesajlar

Netten fifa 2003 çektim. 2 ayrı dosya halinde cd 1 ve 2 olarak geldi. Formatı yanlış hatırlamıyorsam formatı .bin'di (tam emin değilim). İşte sadece böle windows dosyası şeklinde resmi vardı 2 dosyanında. Nasıl ederim normal hale nasıl çeviririm diye soruştururken Isobuster denen programla istediğim hale çevirebileceğimi öğrendim. Tam emin olmayarak yaptığım işlemler sonucu oyun yüklenebilen hale geldi. Şu anda oyun cdye aktarılmış durumda. Cd 1'i koyduğumda sorunsuz bir şekilde install wizard açılıyor. %50'ye kadar yükledikten sonra CD 2'yi tak diyor. İşte sorunum burada başlıyor. 2. cd'yi takıp ne yaptıysam yüklemeye devam ettiremedim. 2. cdyi görmesine rağmen kaldığı yerden yüklemenin sonunu getiremiyor. Sizce nerde hata var arkadaşlar? Eksik olan ne?[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50)
Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Necromancery, 13 June 2003 20:02 tarihinde demiş ki:
eksik olan senin bi 2 cd lik oyunu almayıp netten çekmek ve burda kafamızı şişirmen


Burada sadece takıldığım bir konuyu sormak istedim. Ettiğin lafa bak. 2 cd lik, maliyeti 600.00TL olan oyuna gidip 6.000.000TL veremem kusuruma bakma. Eğer kafan şiştiyse içine at ve bir daha böle zıptıkçı cevaplar atma.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50)
Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 13 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki:
data2.cab gibi bi dosya istiyo galiba installda sen "2" yi eklemeyi unutmuş olabilir misin? (biraz ukala bi cevap gibi gözüküyosa pardon öyle bi amacım yok gerçekten :))[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)

Ya dostum valla isobusterla açtım işte dosyaları sonra CD ye yazdım. Yüklemeye çalışırken 2. cd yi CD-ROM görmesine rağmen yüklemeye devam etmiyor. Yani herşeyiyle geldiği gibi cd ye yazdım ama...[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50)
Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 13 June 2003 20:44 tarihinde demiş ki:
2. cd de işte installer ın istediği dosya yoksa veya ismi farklıysa yüklemiyo bak 2. cd ye installer ın istediği dosya var mı diye[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)

data2.cab mi dediğin dosya. Öyle bi dosya yok eğer oysa dediğin dostum. Başka isimli bişiler olabilirmi veya?[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50)
Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...