Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tadilat Önerileri


Duygucuk

Öne çıkan mesajlar

boruyu rulo bir ses yalıtım malzemesiyle örüp üzerine alçıpandan bi kapatma yaparsan problem çözülür.

kapı kanadı dediğin tabi kapının kendisi. modelinden kaynaklanıyordur. pek yapacak bir şey yok bence. alttaki boşluğu menteşe ayarı çözebilir. 

merdivene korkuluk ve kaydırmaz bant hariç bir şey düşünemedim.

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

giderler için şaft olmadığına ve kapıların altı o kadar açık olduğuna göre oldukça eski bir bina. hani önceden parke yokmuş da kapıların hepsinin altında tökezlemelik mermer eşikler varmış parkeye geçilince onlar sökülmüş açık kalınmış gibi.

bence bunun en ekonomik çözümü evlenip koca evine gitmek. wink wink : )))

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...

Bu sorunların hiç birini çözemedim ama mutfağı yaptırdık. Ucuz olsun diye koçtaş tercih ettim. Ancak aylarca beklemek ve pek düzgün yapmamaları yüzünden biraz pişman oldum.

Kapı altları için depoda çok güzel pembiş sert eps levha buldum ama düzgün kesmeyi beceremeyince sinirlenip attım. Anneme başka sebeplerden küsünce de eve döndüm. Neyse şimdi nedense odamı pastel pembeye boyamaya kalkıştım. Döküm petekleri boyamayı beceremem. Bu yüzden o kısmı bırakıcam. Umarım çok kötü durmaz.

Ayrıca evde yalnız olunca üstsüz çalışmanın rahatlığını keşfettim. Yok böyle bir özgürlük!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pvc borulardaki sesi kesmek için aşağıdaki malzemeyi kullanabilirsin. Çapına göre kesip bally ile yapıştırman lazım. Yukarıda bahsi geçtiği gibi alçıpan bir yalancı kirişle gizlersen daha şık ve sessiz olur ama ucuz olsun dediğin için bunu söylüyorum.

izolasyon 13mm olanı tercih etmelisin

Kapı altları için yine ucuz yollu aşağıdaki ürünle çözmeyi deneyebilirsin. Cırt kısmını aşağı sarkıtıp mümkün olduğu kadar boşluğu kapatabilirsin.

Kapı altı rüzgarlık

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...